Rodi

Mulder Optiek is 50!

SCHAGEN – Mulder Optiek is sinds1967 aan de Gedempte Gracht gevestigd waar ogen de zorg krijgen die zij verdienen. Iedere eigenaar bracht de oogzorg naar een nog hoger niveau zodat nu gesproken kan worden van een allround optiekbedrijf voor de ogen.


De kennis en kunde zijn door opleiding en bijscholing bijgehouden en uitgebreid. De gediplomeerde opticiens, contactlensspecialisten en optometristen zijn alle openingsuren aanwezig! Het inslijpen van de brillenglazen in de monturen doen de professionele medewerkers zelf in de eigen werkplaats. Meemaken hoe de bril gemaakt wordt, vraag het de professionals bij Mulder Optiek en zij laten het graag zien. Op deze manier houden zij de kwaliteit in handen van het geleverde werk aan de klant. De service voor, tijdens en na aankoop staat in het teken van de klant optimaal te helpen!
Vrijdag 24 en zaterdag 25 november viert Mulder Optiek het jubileum graag met haar klanten. Op deze dagen zijn de collecties van Porsche en Serengeti aanwezig! Wie tijdens deze dagen een montuur uit deze collecties bestelt, ontvangt € 50,= korting op dit montuur. Tevens is er een Barista die een lekker kopje koffie schenkt.

Kraak de kluis

Als uitsmijter staat zaterdag 25 november ‘Kraak de kluis’ op het programma. Klanten van Mulder Optiek maar ook andere geïnteresseerden kunnen een gokje wagen voor het winnen van een mooie zonnebril. Iedereen is van harte welkom! Mulder Optiek bestaat 50 jaar en viert dat graag samen met iedereen. In de maanden vanaf september tot en met december maakt men kans om het aankoopbedrag terug te winnen.
Mulder Optiek, Gedempte Gracht 43, Schagen. Tel: 0224-212367. www.mulderoptiek.nl. zien@mulderoptiek.nl

Artikel geplaatst op donderdag 16 november 2017 - 15:03