Rodi

Magische Vip Winteravond bij Welkoop ‘t Rijpje
Dit jaar met uniek entertainment

Welkoop twee heeft close-up goochelaars geregeld en gezien de tijd van het jaar komen die helemaal in stijl... Als zwarte pieten. (Foto: aangeleverd)

SINT MAARTEN - Alle klanten worden woensdag 29 november als een echte VIP onthaald op de Magische Vip Winteravond bij Welkoop ‘t Rijpje in Sint Maarten.


Compleet met rode loper, ontvangst met champagne, (al dan niet met alcohol), en hapjes wordt men welkom geheten bij Welkoop waar ook nog eens 20% korting op het gehele assortiment wordt gegeven. Het wordt een gezellige avond in winterse sfeer vol inspiratie voor buiten en binnen, waarbij zelfs de algemeen directeur van Welkoop: Bert Bargboer een handje komt helpen. Bovendien heeft Welkoop twee close-up goochelaars geregeld omdat mensen toch wel een tijdje in de rij staan. Deze komen geheel in stijl, namelijk als zwarte pieten. Wat is werkelijk en wat is bedrog? Beleef het mee met deze twee magiërs. Wachten in de rij was nog nooit zo leuk!
De mooiste kerstversieringen, lichtjes, kerstbomen zijn te zien bij Welkoop en natuurlijk staan de medewerkers klaar met hun vakkundige advies, onder andere over hoe de kerstboom zo lang mogelijk groen kan worden gehouden.

Rijmen en dichten

Een van de zwarte pieten is al aan het rijmen en dichten geslagen:
Het heerlijk koopavondje is gekomen...
Makkers staakt uw wild geraas... Koop het cadeautje van uw dromen, want 20% korting krijgt u van Sinterklaas.
Van dit VIP avondje zult u gaan genieten, want er komen twee doldwaze zwarte pieten.
Magic & Santo staan voor u klaar, met een goocheltrucje hier en daar.
Bij de Welkoop moet u zijn, voor dit kortingsfestijn!
Op dit gezellige avondje (woensdag 29 november) is iedereen is van harte welkom tussen 18.00 en 21.00 uur!

Artikel geplaatst op maandag 20 november 2017 - 08:42