Rodi

Topactie in de Men’s week bij Knuwer jeans

De mannen ontvangen korting op alle truien, T-shirts en overhemden bij Knuwer jeans. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - De spijkerbroekenwinkel van Schagen in de Molenstraat heeft vanaf deze koopzondag een spetterende Heren Top is Topactie. Men’s week bij Knuwer jeans betekent 20% korting op de gehele herencollectie Tops.


De Men's week is ontstaan na de succesvolle Ladies week van vorige maand. Vanuit het mannenkamp kwam het verzoek om voor de mannen ook een dergelijke week te organiseren. De Men's week is inmiddels gestart en eindigt op sinterklaas pakjesdag 5 december. De mannen ontvangen gedurende deze week 20% korting op alle truien, T-shirts en overhemden. Daarnaast krijgen ze bij aanschaf van een Cars jeans een boxershort van Cars cadeau ter waarde van € 9,95. De man heeft keuze uit diverse soorten Cars jeans. Van skinny jeans tot de wat ruimere modellen. Allemaal voor de prijs van € 59,95.

Tip van sint

Omdat sinterklaas in het land is willen Franka, Anneke en Marcel hun klanten attenderen op de sint-tip van Knuwer jeans: de Levi’s boxer twee stuks van € 19,95 voor € 15,95 en het Levi’s logoshirt m/v van € 24,95 voor € 19,95.
Veel dames zijn zich nog niet bewust dat Knuwer ook een hele mooie dames jeanscollectie heeft. Daarin is de jeanscollectie van Levi’s ruim vertegenwoordigd. Met de modellen 710,711,712, 721 en de Mile High Jeans is er een ruim assortiment. Terug van weggeweest is de dames 501. Een prachtige skinny spijkerbroek met de pasvorm zoals verwacht mag worden van een 501. Naast deze ruime jeanscollectie zijn er leuke damestops aanwezig waaronder de Levi’s logosweater en nu voor het najaar en de winter het girls spijkerjack met bont gevoerd.
Bezoek de gezellige winkel in de Molenstraat, waar deskundige en eerlijke hulp word geboden. Naast deze aanbieding, en de nieuwe najaarscollectie is er natuurlijk het vertrouwde aanbod van een enorme broekencollectie voor de heren waaronder Cars, Lee, Wrangler en Levi's. Dus wie op zoek is naar een goede, betaalbare, leuke, standaard of trendy jeans komt even langs om verrast te worden door het grote assortiment.
Koopzondagen 26 november en 3 december geopend. Tot ziens bij Knuwer Jeans, Molenstraat 5. Schagen. Zie ook Facebook.

Artikel geplaatst op dinsdag 21 november 2017 - 13:31

Foto's