Rodi

Reformhuis Tuitjenhorn viert eerste lustrum

Eigenaresse en drogiste Elène Wijkhuisen van het Reformhuis Tuitjenhorn viert vijfjarig bestaan. (Foto: aangeleverd)

TUITJENHORN - De wethouder opende op 3 december 2012 op een zeer onstuimige dag het groene winkeltje in Tuitjenhorn. Na veel voorbereiding en met een klein budget werd de winkel gevuld met basisartikelen. Het interieur was tweedehands behalve de vloer. Langzaam maar zeker is het assortiment opgebouwd tot wat het Reformhuis Tuitjenhorn nu is.


Eigenaresse en drogiste Elène Wijkhuisen van het Reformhuis Tuitjenhorn is sinds haar vijftiende jaar werkzaam in de winkel. Vijf jaar geleden nam ze het familiebedrijf over. "Elke werkdag is nog steeds een plezier, niet alleen dankzij de geweldige collega's en mijn familie maar ook dankzij de positieve en vriendelijke bezoekers", zegt ze. "We hebben na vijf jaar een mooi en bloeiend bedrijf weten op te bouwen. Met m'n trouwe team wil ik door de week heen elke dag iets leuks aanbieden op de winkelvloer. Om zo onze bezoekers te bedanken voor de afgelopen mooie vijf jaren."

Verrast

Volgens Elène laten de klanten vaak weten hoe verrast ze zijn over de grote hoeveelheid producten in het assortiment bij Reformhuis Tuitjenhorn. "Ze zijn blij dat wij ze daar ook in kunnen adviseren. Met ons brede assortiment en het altijd deskundig en persoonsgericht advies bij verschillende voeding en homeopathie als glutenvrij dieet, veganistisch dieet, orthomoleculaire voeding en supplementen als bijvoorbeeld vitamine D3, B12 en magnesium, kunnen wij een behoorlijk breed spectrum vullen. Een kleine greep uit ons assortiment bestaat uit: reformvoeding/orthomoleculaire voeding, homeopathie, bachbloesem, cosmetica, glutenvrij in het schap en in de vriezer, wijnen en bieren, dagvers brood, groenten en fruit, rauwemelkse kefir uit Midwoud, lokale producten waaronder loeigoeie zuivel en water kefir uit Eenigenburg. Of de klant nou op zoek is naar een cadeau, cadeaubon of gewoon gezellig boodschappen komt doen: wij maken er werk van", besluit Elène enthousiast.
Kijk op www.reformhuishuistuitjenhorn.nl of kijk op Facebook/ Instagram voor alle activiteiten.

Artikel geplaatst op woensdag 22 november 2017 - 10:12