Rodi

Unieke escaperoom op een bijzondere locatie
'Wát een leuke sensatie'

“Goed in elkaar gezet, hele spel spannend. Het thema is verrassend en anders dan andere kamers. Aanrader!”, aldus een der reacties. (Foto: aangeleverd)

WARMENHUIZEN - Tuinderij de Marlequi heeft 1 november een escaperoom geopend. Vele groepen weten het al te vinden. De eerste enthousiaste reacties zijn super positief. Hieronder een selectie.


“Goed in elkaar gezet, hele spel spannend en genoeg te doen voor een team van zes man. Het thema is verrassend en anders dan andere kamers. Aanrader!”
“Wat een fantastische middag hebben we gehad. Het enthousiasme straalde van de medewerkers af. Na het betreden van de kamer werd het ons al snel duidelijk waar dit enthousiasme vandaan kwam. We moesten met vier man sterk, vol aan de bak. Elke keer weer werden we verrast door allerlei onverwachte wendingen. Binnenskamers was al duidelijk dat er heel veel zorg aan besteed was. Tijdens het napraten werd ook nog eens duidelijk hoe persoonlijk het thema was. Beste mensen: jullie mogen supertrots zijn op deze escaperoom. Wij hebben er erg van genoten”
“Lekker dichtbij voor een leuke sensatie. Een race tegen de klok die voor iedereen is weggelegd. Dit smaakt naar meer escaperooms!”
“Geweldige sfeer, mooie uitwerking, goede details, een goed decor. En het mooiste is dat ze heel dicht bij zichzelf zijn gebleven met het invullen van het thema's! Zeker de moeite waard, uitdagend maar goed te doen!”
Voor meer informatie: www.escaperoomwarmenhuizen.nl. Cadeautip: vouchers voor sint en kerst zijn ook verkrijgbaar bij De Marlequi.

Artikel geplaatst op woensdag 22 november 2017 - 12:18