Rodi

Autobedrijf Rick van Lierop breidt specialismen uit
'We doen graag een stapje extra'

Medewerkers Autobedrijf Rick van Lierop met v.l.n.r: Marco Plukker, Hans van der Vliet, Dimitri van Stein, Stijn van Tol, Luuk Appel en Rick van Lierop. (Foto: aangeleverd)

ANNA PAULOWNA - Rick van Lierop startte zijn autobedrijf in 2011, in het voormalig bedrijfspand van Wesseling transport aan de Spoorsingel 15 in Anna Paulowna.


Tot vorig jaar was enkel de in- en verkoop van gebruikte personen- en lichte bedrijfswagens het specialisme. Sinds vorig jaar september is dit specialisme uitgebreid met een volledig ingerichte eigen werkplaats. Dit om eigen auto’s verkoopklaar te maken en om onderhoud aan te bieden voor klanten in de directe omgeving van Anna Paulowna.
Deze keuze is een schot in de roos, zo vertelt Rick: "Tot vorig jaar kon ik de werkzaamheden nog alleen aan, maar inmiddels is het personeelsbestand in een jaar tijd al naar vijf medewerkers gegroeid. Dit om aan de vraag te kunnen voldoen. Het bedrijf is nu compleet. Zo kunnen we naast de aankoop van een auto ook de volledige nazorg en onderhoud voor de klant regelen. Naast onze drie monteurs beschikken we over een eigen poetsafdeling, waar de klant de auto weer in showroomconditie kan ophalen en tevens bieden we voor onze klanten Europese pechhulp."
Op de vraag of er nog meer uitbreidingen op stapel staan, zegt Rick: "We gaan geen uitdaging uit de weg. We willen onze klanten voor lange tijd aan ons binden, dus doen we graag dat stapje extra."

Artikel geplaatst op woensdag 22 november 2017 - 13:58