Rodi

Eerste 'tweede' paal geslagen voor RPR Camper & Caravanservice
Groei resulteert in opening tweede pand

De kinderen Lindsey, Mika en Indy hielpen met het slaan van de eerste paal. (Foto's aangeleverd)

WARMENHUIZEN - RPR Camper & Caravanservice heeft in de acht jaar van haar bestaan een flinke naamsbekendheid opgebouwd met flinke groei tot gevolg. Deze groei resulteerde onlangs in het slaan van een eerste 'tweede' paal voor de realisatie van compleet nieuw te bouwen schadecenter. De eerste paal voor het eigen pand van de RPR Groep aan de Debbemeerweg in Warmenhuizen werd reeds in 2013 geslagen.


Vakmanschap vormt, naast een warme band met de klanten, de basis van deze groei. "Wij zijn in de eerste plaats gespecialiseerd in regulier schadeherstel en onderhoud van campers en caravans, maar wij doen nog veel meer. Denk aan de installatie en onderhoud van accessoires zoals schotels, caravan movers, achteruitkijkcamera’s en E&P levelsystemen. Ook speciaalbouw, waarbij we bijvoorbeeld een camper naar wens inrichten voor een opdrachtgever, behoort tot onze expertise", meldt eigenaar Robert Rührup.
Met de realisatie van een fonkelnieuw schadecenter aan de Debbemeerweg wordt volgens Rührup een belangrijke stap voor nu en in de toekomst gezet. "De splitsing is in eerste instantie ingegeven door de groei, maar niet minder belangrijk is de focus die we willen behouden op met name het schadeherstel. "Kwaliteit is een heel belangrijk speerpunt in onze organisatie. Niet zonder toeval beschikken alle monteurs - mezelf niet uitgezonderd - over meer dan 20 jaar ervaring in het vak."

Supercampers

In het nieuwe schadecenter krijgen de monteurs de beschikking over een pand van vijfhonderd vierkante meter waarin alle schadeafhandelingen gedaan worden. "Daartoe komen er werkplekken van liefst vijftien meter lengte zodat wij ook ‘supercampers’ als die van Concorde en Niesmann Bischoff kwijt kunnen. Met in totaal 1800 vierkante meter werkplaats - inclusief ons huidige onderkomen - kunnen we schade en onderhoud veel sneller inplannen. In het nieuwe pand komen verder een aparte ontvangstruimte en allerhande faciliteiten en voorzieningen. We kunnen iedereen straks per onderdeel nog meer focus en servicegerichtheid geven, die de klant van ons verlangt én gewend is", besluit Rührup die verwacht in mei van het komende jaar een spectaculair openingsweekend te kunnen houden.
Kijk voor meer informatie, onder andere over de verkoopafdeling en de (exclusieve) merken en modellen op www.rprcamperservice.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 29 november 2017 - 09:54

Foto's