Rodi

Speeddate bij ’s Heeren Loo Julianadorp
Voor een baan die er echt toe doet

(Foto: aangeleverd)

JULIANADORP - ’s Heeren Loo Julianadorp houdt woensdag 20 december om 18.00 uur en om 19.00 uur een speeddate. In kerstsfeer, met een hapje en een drankje, zijn werkzoekenden met een afgeronde, zorggerelateerde MBO (niveau 3 of 4) of HBO opleiding van harte welkom op de speeddate. Tijdens dit gesprek maken ze kennis met collega’s die vertellen wat het werk inhoudt en vragen beantwoorden.


Is er tijdens de speeddate direct een klik? Dan wordt de werkzoekende uitgenodigd om een dagdeel mee te lopen. Wie binnenkort wil starten als begeleider van cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag gaat naar www.sheerenloo.nl/werkt en solliciteert. Belangstellenden ontvangen via de e-mail een uitnodiging voor de speeddate.

Goed mens gezocht
‘s Heeren Loo zoekt een goed mens, die de cliënten begeleidt of hun tolk / vertaler is. De cliënten hebben het nodig dat jij je verplaatst in hen. Samen zoeken jullie naar passende oplossingen. ‘s Heeren Loo zoekt maatwerk: een maatje die ook professioneel begeleider is.
In samenwerking met een multidisciplinair team met gedragswetenschappers, een coach en uiteraard directe collega’s, begeleid men cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag. Lef en stevig in je schoenen staan helpt. Aan de andere kant helpen collega’s jou ook. Naast een hartelijk welkom en een gedegen inwerkperiode, krijgt men diverse trainingen (zoals Triple C methodiek en weerbaarheid) en intervisie met directe collega’s.
Belangrijk is dat men reflectievermogen heeft en begrijpt welk effect het eigen gedrag heeft op anderen. Je mindset staat op het zelf-kunnen van de cliënt en je draagt daaraan bij door rust uit te stralen.

Artikel geplaatst op woensdag 06 december 2017 - 11:12