Rodi

Kerst bij Tuincentrum Overvecht

Tuincentrum Overvecht is klaar voor de kerst. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN -Tuincentrum Overvecht is er ook dit jaar weer in geslaagd om een prachtige kerstshow neer te zetten. Met de nieuwe kleurthema's wordt het assortiment gepresenteerd, is een uitgebreide afdeling met kerstverlichting gerealiseerd en staan de Nordman kerstbomen weer voor de klant klaar.


De kerstshow is ingericht in meerdere thema’s. Het eerste thema is Loved by Nature. Dit natuurthema bestaat uit warme aardse kleuren aangevuld met veel hout en decobloemen en takken. Het tweede thema is Wintersky. Wintersky geeft het romantische beeld weer van een koude winterdag. Denk aan winterse kleuren, frosty afwerkingen, aangevuld met romantisch poederroze. Dan is er het thema Grand Café. Dit is het traditionele thema en geeft de klassieke kerst met een vleugje Engelse en Amerikaanse folkore weer. Denk hierbij aan de toevoeging van notenkrakers en de Schotse trui. Het vierde en laatste thema is Gala Dinner. Dit luxe thema geeft een glamouros en elegante kerst weer. De hoofdkleuren in dit thema zijn lichtgoud, petrolblauw, chocoladebruin en natuurlijk linnen.

Kerstverlichting

Dit jaar is het assortiment kerstverlichting flink uitgebreid. Bovendien is gekozen voor een andere manier van presenteren. Bij Tuincentrum Overvecht willen ze de klant namelijk goed kunnen laten zien hoe de kerstverlichting eruit ziet als het brandt. Zo kan de beste keuze worden gemaakt. Zowel binnen- als buitenverlichting wordt aangeboden. Bijna alle verlichting is LED, hetgeen energiezuiniger is en lang mee gaat.
Kerstbomen

De echte Nordman kerstbomen staan sinds vorige week weer in het tuincentrum. De Nordman kerstbomen hebben zachte naalden, prikken niet en vallen niet uit. Ook is een kerstbomenbos ingericht van kunstbomen. Van blauwsparren tot besneeuwde kunstbomen: Tuincentrum Overvecht heeft het in huis!
Iedereen is van harte welkom op de Witte Paal 331in Schagen.

Artikel geplaatst op woensdag 06 december 2017 - 16:59