Rodi

De Keukenzaak viert vijfjarig bestaan
Leuke acties en demonstraties op stapel

Marko Groot in zijn Keukenzaak. (Foto: Vincent de Vries/RM)

SCHAGEN - "Ik begon vijf jaar geleden met inbouwtoppers, maar van het begin af aan begon het al te kriebelen. De keuken is toch waar mijn hart ligt." Aan het woord is Marko Groot, eigenaar van De Keukenzaak aan de Fok 7 in Schagen. Van jongs af aan besmet met het keukenvirus voelt hij zich al een vis in het water in de branche. "Het is een tak van sport die constant in beweging is. Wij volgen de nieuwste trends op de voet en zijn na het bezoeken van de beurzen in september altijd weer super geïnspireerd."

Naast het volgen van de ontwikkelingen in de markt liggen er aan het succes van De Keukenzaak nog een aantal wapenfeiten ten grondslag. "We houden van een eerlijk advies. We durven ook te zeggen wat een klant vooral niet moet doen. Daarnaast hanteren we een laagdrempelige en gemoedelijke sfeer, zoals ik het graag wil uitdragen", zegt Marko onder het genot van een heerlijke kop echte bonenkoffie. "En vergeet vooral onze service niet. Ons team van professionele monteurs en medewerkers maken het plaatje compleet."


Geschikte keuze
Marko Groot werkt in zijn Keukenzaak met drie gerenommeerde merken, te weten: Nolte, Ballerina en Vancel. "Ik heb daarin een bewuste keuze gemaakt, om iedereen de kans te geven een geschikte keuze te maken. Het merk Nolte bijvoorbeeld is voor de kleinere portemonnee, maar het is tevens een van de grootste leveranciers in Duitsland. De keukens van Ballerina bevinden zich in een iets hoger segment en zijn vervaardigd van kwalitatief sterk en stevige materialen. Vancel tenslotte, biedt de meer rustieke keukens. Deze zorgt voor de landelijke touch in ons aanbod."

Acties

Met het oog op het vijfjarig bestaan voert Marko Groot een aantal acties tijdens een feestweek die van 22 december tot en met 30 december wordt gehouden. "We bieden de klant vijf stevige aanbiedingen en op 30 december worden in de winkel diverse demonstraties én uitleg over producten gegeven."
Stap dus gerust eens binnen in de wereld die 'De Keukenzaak' heet.
Voor meer informatie: www.dekeukenzaak.nl

Artikel geplaatst op dinsdag 05 december 2017 - 09:53