Rodi

FietsService Schagen wint Tweewielerwinkel van het jaar verkiezing

Patrick Venema van FietsService Schagen. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - FietsService Schagen is uitgeroepen tot ‘Tweewielerwinkel van het jaar’ in de gemeente Schagen. Een verkiezing waarbij consumenten konden stemmen op hun favoriete fietsenwinkel. Eigenaar Patrick Venema is super trots. “Voor mij is dit de bekroning op twee jaar hard werken. We hebben een snelle groei doorgemaakt, waarbij service en dienstverlening altijd op één staan."


Voor 2018 staat er al weer veel op de planning, de winkel is nog wat aangepast zodat er meer fietsen kunnen staan. Dus de komende weken wordt het assortiment elektrische fietsen uitgebreid. Venema: "Ook in de maten 24 en 26 inch kunnen we nog meer kinderfietsen plaatsen. Pointer, Vogue, Popal en Avalon zijn onze betaalbare huismerken, ook andere merken zijn bij ons tegen scherpe prijzen leverbaar. Dus als mensen andere wensen hebben dan horen we het graag, je krijgt dan een scherpe prijs geoffreerd."
Aan de website fietsserviceschagen.nl is de laatste maanden hard gewerkt, op dit moment zijn er ook veel accessoires op te vinden. De komende weken zullen er nog vele fietsen van het modeljaar 2018 worden toegevoegd. Elektrische fietsen met voorwielmotor zijn er al vanaf 999,- euro en met een Bafang middenmotor vanaf 1629,- euro! Transportfietsen in vele kleuren zijn vanaf 299,- euro leverbaar. Dus kijk op www.fietsserviceschagen.nl voor betaalbaar fietsplezier!
FietsService Schagen is te vinden aan Molenstraat 34 in Schagen, tel. 0224-227171.

Artikel geplaatst op woensdag 10 januari 2018 - 12:45