Rodi

Knuwer Jeans wintersale

Knuwer Jeans houdt wintersale met 50 procent korting op merken als Levi's. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Knuwer Jeans, de jeans winkel van Schagen en omstreken in de Molenstraat, ruimt op en dat doen ze door een korting te geven van 50 procent op shirts , truien, sweaters en jassen voor dames en heren. Hiermee wordt er plaats gemaakt voor de nieuwe voorjaar- en zomercollectie van 2018.


De eerste artikelen uit de nieuwe collectie van merken als Cars, Levi’s, Wrangler, Solid , Lee en No Excess komen al binnen. Naast prachtige shirts , zijn er nieuwe modellen en Washingen jeans van Cars, Lee, Wrangler en Levi’s.
Zo is er het model Chester. Een jeans met stukken op de knieën en een handig zakje voor op de broek. Deze is weer wat meer uitgewerkt. De blast is een stretch skinny model die zeer comfortabel draagt. Deze is er in een mooie nieuwe blue-black kleur. De prijs van een Cars jeans is ongewijzigd en rond de € 59,95. Hiernaast zijn er aanbiedingen van twee voor 80,- euro of twee voor 90,- euro (met en zonder stretch).
In de collectie van Levis zijn er veel nieuwe logo T-shirts en sweaters voor dames en heren. Diverse shirts en sweaters zijn al binnen in mooie kleuren. Zo zullen er deze zomer wat meer pastelkleuren te zien zijn.
Bekende modellen van Levi’s zoals de 501 /511 en 512 zijn bij Knuwer Jeans in meerdere washingen te krijgen. Voor de dames zijn er diverse modellen jeans van Levis’s, MOD, Lee en Blend. De collectie Levi’s jeans bij Knuwer jeans is groot. Zo zijn er diverse hoge modellen van Levi’s waaronder de bekende Mile High jeans.
Kortom er is reden genoeg om eens een bezoekje te brengen aan 'het Leviswinkeltje' van Schagen waar men zich zal verbazen over de enorme collectie spijkerbroeken. Want of men nu smal of breed, lang of kort is en eens een trendy skinny jeans of een gewone basic jeans wil. Bij Knuwer Jeans vindt men altijd wel een passende jeans. En mocht de jeans te lang zijn dan zal deze door hen gratis worden verkort.
Komt eens binnen bij Knuwer Jeans aan Molenstraat 5 in Schagen, ze helpen de klant graag.

Artikel geplaatst op vrijdag 26 januari 2018 - 09:11