Rodi

De grote occasionshow bij Groetauto

Het team van Groetauto is klaar voor de grote occasionshow. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Ruim 120 kwaliteitsoccasions in de prijsklasse van € 3800,- tot wel € 40000,- zal Groetauto presenteren tijdens de grote occasionshow van vrijdag 2 tot en met zondag 4 februari aan Kievitstraat 18 in Den Helder.


"We hebben 22 november ons prachtige nieuwe pand geopend aan deze geweldige locatie", aldus Arjan Groet. "We hebben enorm veel belangstelling gehad tijdens de openingsdagen, maar ook de weken er na en hierdoor ook veel nieuwe auto’s verkocht. Dit zorgt weer voor veel vers aanbod van occasions en die willen we graag in het weekend van vrijdag 2 tot en met zondag 4 februari heel voordelig aanbieden!"
Tijdens de grote occasionshow ontvangt men tot wel € 2000,- voor de huidige auto of tot wel € 2000,- extra inruilbonus bovenop de ANWB/BOVAG koerslijst. Hierbij mag de klant ook nog eens gebruik maken van een extra lage rentelening van slechts 1,9 procent (actiemaximum €10000).
"Kortom er is veel keus met veel voordeel! We maken er een gezellig spektakel van", zegt Groet. "We hebben warme chocomel, een heerlijk broodje worst of een kop erwtensoep voor iedere bezoeker!"
Bezoekers zijn welkom tijdens de grote occasionshow van vrijdag 2 tot en met zondag 4 februari bij Groetauto aan Kievitstraat 18 in Den Helder. Zie voor meer informatie: www.groetauto.nl

Artikel geplaatst op donderdag 25 januari 2018 - 09:57