Rodi

Autoservice Van Went klaar voor de toekomst
Hét garagebedrijf uit Warmenhuizen gevestigd in gloednieuw pand

Het nieuwe pand van Autoservice Van Went aan Kabelstraat 11 in Warmenhuizen. (Foto: aangeleverd)

WARMENHUIZEN – Autospecialist Joris van Went is sinds negen jaar een goede bekende op het gebied van totale service voor welke auto dan ook. Of het nu gaat om onderhoud, APK, aircoservice, storingsdiagnose, banden, schadeafhandeling of verkoop; Joris staat zijn mannetje.


Onlangs verkaste de in Warmenhuizen geboren en getogen automonteur van de Bregweid naar een hagelnieuwe locatie in de Kabelstraat 11 in Warmenhuizen. Joris: “Ik heb gekozen voor een pand op een goede zichtlocatie dat van de grond af aan is opgebouwd. Het is compleet naar eigen inzicht, wens en smaak ingericht. Met voldoende ruimte voor de auto’s van klanten. De nieuwe werkplaats is voorzien van alle benodigde apparatuur, om de auto’s optimaal te kunnen onderhouden en repareren. Met de meeste recente Bosch uitleesapparatuur kan ik de nieuwste generatie auto`s uitlezen en zijn de meest uiteenlopende problemen op te lossen.”
Autoservice van Went staat voor kwaliteit, een goede, snelle en betaalbare service. “Ik houd van duidelijkheid, daarom wordt van tevoren altijd een prijsopgave gedaan, zodat er geen verrassingen achteraf zijn.” Een andere service die Joris zijn klanten biedt is de haal- en brengservice in en om Warmenhuizen voor degenen die geen vervoer naar huis hebben. “Ook beschikken wij over twee leenauto’s waarvan alleen de verreden benzine betaald hoeft te worden.”


Open dag

Zaterdag 10 februari staan de deuren bij Autoservice van Went van 10.00 tot 14.00 uur wagenwijd open voor iedere belangstellende die een kijken wil nemen in het nieuwe bedrijf van Joris. “Ik wil mijn bedrijf graag zichtbaar maken en de klant laten zien wat ik hier zoal doe. Het gaat om een laagdrempelige kennismaking waarbij het koppie koffie uiteraard klaar staat!”
Bel voor een afspraak 0226-399900 of kijk op www.autoservicevanwent.nl. Check ook de Facebookpagina.

Artikel geplaatst op dinsdag 30 januari 2018 - 14:04