Rodi

'Afvallen zonder Lijnen' dankzij Make it Easy

Make It Easy Therapeute Evelien van der Vliet met een cliënt. (Foto: aangeleverd)

JULIANADORP - "In 2012 hoorde ik voor het eerst van Make It Easy", vertelt therapeut Evelien van der Vliet. "Na het bijwonen van de training van Yvonne Bakker wist ik dat ik graag therapeut wilde worden omdat deze aanpak mij enorm aansprak. Het is erg leuk om mensen te begeleiden naar een gezonde leefstijl en ze te volgen in het afvaltraject. Of met het Moeiteloos Stoppen Met Roken."


Van der Vliet: "Wij hanteren auriculo therapie (Europese ooracupunctuur). De piepkleine puntjes van chirurgische staal zorgen enerzijds voor minder behoefte aan zoetigheid en overmatig eten. Aan de andere kant bevorderen zij de vetverbranding. Dit in combinatie met onze NLP-matige training (Neuro Linguïstische Programmeren) aan het begin van iedere behandeling. En dat alles zonder voorgeschreven dieet. Make It Easy, de sleutel tot jouw afvalsucces."
Om succesvol af te vallen is het essentieel om niet alleen het fysieke maar ook het mentale aspect aan te pakken. "Wij bieden deze gecombineerde aanpak. Het is namelijk bewezen dat een van de allerbelangrijkste aspecten voor succesvol gewichtverlies de houding die jij aanneemt ten aanzien van jouw doel om gewicht te verliezen", besluit Van der Vliet.
Therapeut Evelien van der Vliet is eenmaal in de vier weken aanwezig in Mfc ‘t Dorpshuis aan Middelzand 3504 in Julianadorp (of op afspraak). Bekijk de agenda op www.makeiteasy.nl of bel Evelien voor meer informatie, tel. 06-12297756. Data eerste consult en training voor de behandeling 'Afvallen zonder Lijnen': donderdag 8 februari, donderdag 8 maart, donderdag 5 april, donderdag 3 mei, donderdag 31 mei van 14.00 tot 16.00 uur.

Artikel geplaatst op donderdag 01 februari 2018 - 16:18