Rodi

'Missie om mensen te helpen'
Hoebe Coaching, Training en Advies begeleidt bij persoonlijke ontwikkeling

Carrolien Hoebe van Hoebe Coaching, Training en Advies. (Foto: Vincent de Vries / RM)

SCHAGEN - Een vast stramien kan er juist voor zorgen dat mensen met zichzelf in de knel komen te zitten. Carrolien Hoebe van Hoebe Coaching, Training en Advies weet het maar al te goed, want zij ziet geregeld cliënten die worstelen met zichzelf. In korte drie sessies begeleidt zij hen naar een andere manier van leven, waarbij bewustwording vooral van belang is. "Het betreden van een nieuw pad kan al enorm helpen. Ik ben er om die weg met hen te bewandelen", legt Hoebe uit.


Als iemand weet wat het is om met tegenslagen om te gaan, dan is het Hoebe zelf wel. Onder andere drie ernstige verkeersongelukken en een burn-out zorgden ervoor dat zij leerde van het leven zelf. "Tijdens een revalidatietraject in Heliomare opende een psycholoog in 2011 mij de ogen en zette ik daarna zelf het persoonlijk ontwikkelingspad voort. Vanaf 2013 besloot ik mijn kennis en levenservaring in te gaan zetten voor anderen en zie ik het als mijn missie om mensen te helpen. Die kennis gekoppeld aan de nodige opleidingen en cursussen gaven mij voldoende bagage om in 2014 van start te gaan met Hoebe Coaching, Training en Advies. En uiteraard blijf ik mijzelf ook ontwikkelen, want geen mens is hetzelfde en ieder heeft zijn eigen aanpak nodig.”

Laagdrempelig

Particulieren of bedrijven kunnen bij Hoebe terecht voor allerlei zaken, zoals: stressklachten of een burn-out, omgaan met tegenslagen, persoonlijke ontwikkeling, verzuim(preventie) of het inschakelen van een externe vertrouwenspersoon. Hoewel geen enkele sessie hetzelfde is bij Hoebe Coaching, Training en Advies is de setting altijd hetzelfde. "Mensen komen bij mij thuis, omdat dat laagdrempelig is en ik heb ervaren dat zij zich snel op hun gemak voelen. Aan de hand van fysieke oefeningen en mentale coaching gaan we op zoek naar de kern van het probleem. Uiteindelijk komen de antwoorden vanuit de cliënten zelf, nadat zij het inzicht hebben gekregen wat er anders moet."
Hoebe Coaching, Training An advies is gevestigd aan Noord 108 in Schagen, tel. 06-28675105. Zie voor meer informatie: www.hoebecoaching.nl of stuur een e-mail naar: carrolien@hoebecoaching.nl

Artikel geplaatst op donderdag 08 februari 2018 - 14:52