Rodi

Volgend weekend koopzondag bij Nuland Woonstijl
Interstar actie- en adviesdagen in Anna Paulowna

Robert van Nuland (l) en Antoine van Expert. (Foto: aangeleverd)

ANNA PAULOWNA - In Anna Paulowna hebben ze volgend weekend weer de Interstar actie- en adviesdagen. Bezoekers kunnen hun kast laten samenstellen door middel van een professionele computertekening om zo een goede voorstelling te krijgen van welke droomkast dan ook.


Interstar heeft oneindig veel mogelijkheden bedacht om bergruimte met sfeer te combineren. Een mooi voorbeeld is de geïntegreerde haard- en de tv-kast met speakerdoek en tv-paal om alle snoeren en apparatuur uit het zicht te werken. Vrijdag 2 en zaterdag 3 maart is Maryse Slotboom van Interstar zelf aanwezig om de klant te adviseren. Een afspraak maken is wel zo handig want samen een mooie kast te maken vergt een beetje tijd en Maryse kan maar één klant tegelijk helpen (vol=vol ).
Zondag is Robert van Nuland de Interstar-expert. Tijdens de Interstar actie- en adviesdagen geeft Nuland Woonstijl 10% voordeel op de kasten uit Assen. Tevens komt Antoine van Expert op zondag langs om alles te vertellen over de populaire SONOS audioproducten om in combinatie met de Interstar kasten een optimale tv-audio beleving in de woonkamer te creëren. Nuland Woonstijl werkt al een tijdje samen met deze lokale specialisten om de klanten zoveel mogelijk te ontzorgen.
Nieuwsgierig geworden in Interstar kasten of Sonos audio of gewoon benieuwd naar de rest van de uitgebreide collecties? Kom dan kijken tijdens de Interstar actie- en adviesdagen.

Artikel geplaatst op maandag 19 februari 2018 - 14:12