Rodi

Winteropruiming Knuwer Jeans met hoge kortingen
Bewonder alvast een deel van de nieuwe collectie

Nieuwe collectie binnen bij Knuwer Jeans. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - De spijkerbroekenwinkel van Schagen en omstreken in de Molenstraat ruimt deze week nog op en dat doet ze door een korting te geven van 70% op shirts, truien, sweaters en jassen van de wintercollectie. Tevens ruimt Knuwer enkele jeans op van Gabbiano, Cars en Blend voor € 30,-- per stuk en twee voor € 50,-- . Maar, wees er snel bij want op=op


.
De opruiming moet plaats maken voor de nieuwe voorjaarscollectie 2018. De eerste artikelen van merken als Cars, Levi’s, Petrol, Wrangler, Solid, Lee en No Excess uit de voorjaarscollectie van 2018 liggen overigens al in de winkel. Naast de prachtige shirts, zijn ook weer nieuwe modellen/ kleuren jeans van Cars, Lee, Wrangler, No excesss en Levi's binnen gekomen.
Van het merk Cars vindt de klant diverse nieuwe modellen in de winkel. Modellen die absoluut even moet gezien of gepast moeten worden. En de prijs van de Cars jeans is ongewijzigd; gewoon vanaf 44,95 oplopend naar 64,95. Hierbij presenteert Knuwer Jeans vaste acties in het model Booster en Shield van twee voor 80,-- of 90,-- euro. Nieuw van Levi's is de 502. Deze broek heeft een smalle onderkant , maar wel wat ruimte op het bovenbeen.

Damescollectie

Ook de nieuwe damescollectie van Levi's, Cars, Lee en MOD jeans is grotendeels binnen. Levi's brengt voor het voorjaar nieuwe kleuren logosweaters en T-shirts voor de dames. De vintagestijl is goed terug te zien in deze prints. De eerste dames logosweaters zijn al binnen.
Kortom, er zijn veel redenen om eens een bezoekje te brengen aan 'het Levi's winkeltje' van Schagen waar men zich zal verbazen over de enorme collectie spijkerbroeken. Want, smal of breed, lang of kort, een trendy skinny jeans of een gewone basic jeans? Bij Knuwer Jeans is altijd wel een passende jeans te vinden. En mocht de jeans te lang zijn, wordt deze gratis verkort.
Kom eens binnen. Tot ziens bij Franka, Anneke en Marcel. Molenstraat 5 in Schagen.

Artikel geplaatst op dinsdag 20 februari 2018 - 17:17