Rodi

Elma fashion, style & trends viert tienjarig bestaan
Met cadeaubonnen, modeflitsen en live muziek

Elma fashion, style & trends viert tienjarig bestaan. (Foto: aangeleverd)

ANNA PAULOWNA - "Toen ik tien jaar geleden de kans kreeg om op eigen benen te staan, ben ik er voor gegaan en ik heb er geen moment spijt van gehad!", valt Elma met de deur van haar gelijknamige modezaak aan het Sluisplein 5 in huis. "Vanaf maandag 26 februari tot en met zaterdag 3 maart vier ik dit jubileum met al mijn lieve en leuke klanten. Iedere klant ontvangt een gezellige voorjaarsbloeier met een cadeaubon en ik geef ook nog eens 10% korting op de gehele voorjaarscollectie."


En die voorjaarscollectie mag er weer zijn, zeg. Met de lente voor de deur waan je je als een kind in een snoepwinkel. "Ja, leuk hè?", glundert Elma die door de jaren heen een feilloos gevoel voor fashion, style en trends ontwikkelde. "Wat we deze lente en zomer zien? Vooral veel biezen in de kleding, de kleuren zilver, geel en rood, bloemmotieven, rouches, trompetmouwen en leuke shawls, bijvoorbeeld. De collectie is samengesteld van merken als YaYa, Tramontana, Helena Hart, Zi-Zo, Esqualo, MAVI jeans en leren riemen van Trezz. Wekelijks komen er nieuwe artikelen binnen, dus hangt het er vandaag niet, dan misschien wel morgen", zegt Elma die het een uitdaging vindt om een collectie te bieden die nét even anders is. "Ik vind het heel leuk om iemand te stylen en de klant zich ervan bewust te laten zijn dat het ook anders kan. Dat brengt vaak heel verrassende effecten teweeg. Aan de andere kant is het bij ons (Naast Elma is haar trouwe medewerkster Tosca regelmatig in de winkel te vinden, red.) lekker laagdrempelig en mega-gemoedelijk. We zitten de klant absoluut niet op de nek. Integendeel. Ze kunnen bij ons lekker grutten, eventueel onder het genot van een bakkie koffie of thee. Daar hou ik zelf ook van."

Trends en live muziek

Aan het eind van de jubileumweek, op zaterdag 3 maart, kunnen de klanten bij Elma genieten van diverse modeflitsen waarin de nieuwste trends op het gebied van de voorjaars- en zomermode worden gepresenteerd. "Tussen 13.00 en 16.00 uur showen we onze collectie die zich bevindt in het middensegment met een knipoog naar het hoog. Lekker draagbaar, casual en heel breed. Tegelijkertijd zorgt zangeres Fleur Raateland voor live muziek. Iedereen is van harte welkom om het jubileum met ons mee te vieren. Wij hebben er zin in!", besluit Elma.
Volg Elma ook op Facebook en Instragram.

Artikel geplaatst op dinsdag 20 februari 2018 - 14:40