Rodi

Vers groente en fruit bij Sjoerd de Groenteman

Sjoerd de Groenteman opent donderdag 8 maart de deuren van zijn winkel in Warmenhuizen. (Foto: aangeleverd)

WARMENHUIZEN - Sjoerd de Groenteman opent donderdag 8 maart de deuren van zijn winkel aan Dorpsstraat 191 in Warmenhuizen. Een spannend moment voor de 23-jarige Warmenhuizer Sjoerd de Vries die nu zijn droom waar kan maken: "Na de lagere school was er altijd al de droom om ondernemer te worden. Die kans pak ik nu met beide handen aan in Warmenhuizen."


Ondanks zijn leeftijd heeft Sjoerd al de nodige ervaring opgedaan in de detailhandel. Zo werkte hij een aantal jaar in de sportbranche en in een kleine eenmanszaak in Groente en Fruit. "De afgelopen jaren ben ik actief geweest op markten en als venter van verse groente en fruit", licht Sjoerd toe.
In zijn zaak aan de Dorpsstraat kunnen klanten vanaf donderdag 8 maart terecht voor lekker, gezonde en verse producten. "Als openingsactie bieden wij elke klant die voor minimaal 7,50 euro aan producten bij ons koopt een bakje zelf gemaakte rauwkost aan. Daarnaast hebben wij vanzelfsprekend een weekaanbieding die geldt tot en met zaterdag", aldus Sjoerd. Bij Sjoerd de Groenteman kan men terecht voor seizoensgebonden groente en fruit, aardappels, salades, rauwkost, smoothies, zuilvelproducten en maaltijden. "Verse maaltijden die vanzelfsprekend ook seizoensgebonden zijn, dus dat is nu boerenkool en een witlofschotel. Daarnaast maken wij macaroni en lasagne."
Sjoerd de Groenteman is te vinden aan Dorpsstraat 191 in Warmenhuizen, tel. 06-53797618. Naast het bezoeken van de winkel kunnen klanten de producten van Sjoerd de Groenteman ook laten bezorgen.

Artikel geplaatst op vrijdag 02 maart 2018 - 11:27