Rodi

Winkels ‘t Rijpje weer makkelijk bereikbaar

De winkels aan 't Rijpje zijn weer goed bereikbaar. (Foto: aangeleverd)

TUITJENHORN - Na zes barre weken slaken de ondernemers van de winkels op ‘t Rijpje een zucht van verlichting. Het kruispunt vanaf de Veilingweg bij Tuitjenhorn is weer open en de winkels zijn weer makkelijk bereikbaar.


Bedrijfsleidster Marijke van Welkoop ‘t Rijpje: “We konden het echt merken in onze winkel dat onze klanten het vervelend vonden om z’n stuk om te moeten rijden. We zijn dan ook heel blij dat we weer goed bereikbaar zijn. Natuurlijk hebben we niet stilgezeten in de tussentijd en is de winkel weer helemaal omgebouwd voor het voorjaar. Tuinzaden, pootgoed, tuinkassen, tuinkalk en potgrond, primula’s en violen, alles ligt weer klaar voor het voorjaar. Om te vieren dat het kruispunt weer open is houden we maandagavond 5 maart een boerenkoopavond van 18.00 tot 21.00 uur met 20 procent korting op alles!”
Ook Richard Pronk van Nipro Hengelsport heeft niet stilgezeten in de toch wat rustige periode: ”De winkel is verbouwd en uitgebreid met een exclusieve Shimano corner, met de allernieuwste snufjes op hengelsport gebied en een open werkplaats. Ook wij hebben donderdag 29 maart een extra koopavond van 16.00 uur tot 21.00 uur en dan ontvangt iedereen 15 procent korting op alles."
Maikel de Fietsenmaker is ook erg blij dat het kruispunt weer open is, al was de winkel per fiets gelukkig wel gewoon goed te bereiken. Maikel vertelt: “De afgelopen weken hebben wij onze winkel volledig verbouwd en gerestyled waardoor we nu een nog uitgebreider assortiment fietsen en toebehoren kunnen tonen. We hebben nu nog meer elektrische fietsen en ook luxe regenkleding is volop bij ons verkrijgbaar. Onze prachtige winkel is helemaal klaar voor het voorjaar.”

Artikel geplaatst op donderdag 01 maart 2018 - 13:21