Rodi

Cursus mindful mediteren

SCHAGEN - Karin en Robert Gilhuijs starten donderdagavond 29 maart een nieuwe cursus mindful mediteren en de sleutel naar geluk in Centrum de Nieuwe Nes aan Schoenmakerspad 1 in Schagen. Een inspirerende nieuwe cursus over geluk, liefde en verbinding.


Geluk is niet iets dat ontstaat op 1 januari. Geluk en een gelukkig nieuw jaar creëert men elke dag weer in het Nu vanuit verbinding met zichzelf en de omgeving. In deze cursus gaan Karin en Robert deelnemers met onder andere speciale meditatieoefeningen leren het geluk in zichzelf te vinden en zal men ervaren hoe dit verder helpt in het leven. Meditatie zorgt voor innerlijke rust en voor heling van lichaam en geest. Een cursus voor een ieder die zich wil leren verbinden en de innerlijke rust en het geluk wilt ervaren. Er gaat geoefend worden met verschillende meditatieoefeningen die op een stoel plaatsvinden. Ervaring is niet nodig.
Cursusdata: donderdag 29 maart en 5, 12, 19, 26 april van 19.30 tot 21.30 uur. Kijk voor verdere informatie of opgave op www.karoszorg.nl of neem contact op met tel. 0223-522149.

Artikel geplaatst op donderdag 08 maart 2018 - 11:21