Rodi

Een vrolijke boel dit voorjaar!

(Foto's: aangeleverd)

NIEUWE NIEDORP - De kleur spat van de voorjaarsmode af. In combinatie met veel opvallende prints van dieren, veren, strepen en vooral bloemen wordt het een vrolijke boel dit seizoen. De collecties van de merken van Borst Mode zijn samen te vatten als 'rijk', niet alleen van kleur, maar ook van rijke materialen met volop combinatiemogelijkheden als resultaat.


De sportinvloeden van afgelopen seizoen zijn nu ook terug te vinden. Broeken met piping en shirts afgezet met een sport-bies langs mouwen/hals of boord. Deze details maken de outfit sportief, maar toch vrouwelijk.
Jasjes met broeken van travel-stof die zo’n net pak juist een stoere uitstraling geven. Dit materiaal valt soepel, draagt fijn en is trendy. Is bovendien kreukvrij dus ook handig om mee te nemen op vakantie. In de merkenmix zijn alle nieuwe trends opgenomen.
De herencollectie van Tom Tailor en Lerros is vlot, draagbaar en betaalbaar. Dat is voor zowel de dames als de herencollectie de kracht van Borst Mode aan Trambaan 83 in Nieuwe Niedorp. Nieuwsgierig geworden? Loop even binnen, de medewerkers van Borst Mode helpen graag. Volg de facebook-pagina en blijf op de hoogte.

Artikel geplaatst op vrijdag 06 april 2018 - 14:07

Foto's