Rodi

'Groots circus in kleine verpakking'
Circus Alexander komt naar Schagen

Circus Alexander komt naar Schagen. (Foto: aangeleverd(

SCHAGEN - Een superlief intiem circusproject. Zo zou Circus Alexander het best omschreven kunnen worden. Klein, maar ijzersterk. Opgezet en geproduceerd met dezelfde liefde, passie en vakmanschap waarmee circusdirecteur Alexander reeds 18 jaar circus maakt onder de naam Sijm. Dit kleine circuspareltje geeft zondag 22 april twee voorstellingen in Schagen, en dit om 11.00 en 13.30 uur. De circustent staat opgesteld op het parkeerterrein aan de Jacob Ruijsdaellaan.


Circus Alexander is in 2017 ontstaan om optredens te kunnen verzorgen op kleinere oppervlakten. Als onderdeel van evenementen, op festivals, bij dorpsfeesten, voor scholen en om saamhorigheid in wijken te vergroten. De tent is 16 meter, past op bijna iedere locatie en heeft toch 200 zitplaatsen. Rondom de blauw-gele tent staan verzorgde wagens, sfeervolle decoraties en het hooggeëerd publiek wordt ontvangen door vriendelijke medewerkers.
Circus Alexander is een fonkelende diamant in een kleine verpakking. De voorstelling wordt verzorgd door zeven enthousiaste en professionele artiesten. Zij presenteren het publiek een uur lang acts die technisch en artistiek van topniveau zijn. Het resultaat is een vrolijke mix van muzikaal entertainment, acrobatiek, clownerie, jongleren en kleine dieren. Clown Frenky loopt als een rode draad door de voorstelling. Hij laat het publiek onder andere kennismaken met jongleur Nigel Voets. Dit enthousiaste circustalent is bekend van Holland’s Got Talent. Verder is er een diabolokunstenaar uit Moskou, een antipodiste uit Duitsland en een groep vrolijke honden.
Om het circus betaalbaar te houden voor iedereen zijn er zeer aantrekkelijke toegangsprijzen vastgesteld. Kaarten kosten slechts € 10,00, ongeacht de leeftijd - 0 en 1 jaar gratis. De circuskassa is 60 minuten voor aanvang van iedere voorstelling geopend.

Artikel geplaatst op donderdag 12 april 2018 - 13:29