Rodi

´Vitaal ouder worden met Yoga´

(Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - In Schagen worden er allerlei activiteiten georganiseerd door bevlogen en passie-volle initiatiefnemers. Opvallend is dat yoga breed aan bod komt, maar aan lessen toegespitst op ouderen ontbrak het nog.


"Ik ben Geraldine Musch, 27 jaar en op dit moment rond ik mijn 4-jarige yoga docentenopleiding af", aldus Musch. "Tijdens deze en andere opleidingen heb ik vaardigheden geleerd die ik toepas in mijn eigen praktijk. Vanuit kennis en praktijk ervaring heb ik de groepslessen ‘Vitaal Ouder’ ontwikkeld."
"De lessen zijn ondersteunend in het proces van ouder worden. Gezondheid is namelijk meer dan het vrij zijn van ziekte, pijn en ongemak. Gezondheid is óók het ervaren van vitaliteit in de vorm van energie, levenslust en passie - het kunnen blijven doen wat je leuk vindt."
Rustige en uitdagende oefeningen worden afgewisseld met een juiste balans tussen in- en ontspanning. Het stimuleert een goede lichaamshouding, activeert de bloedsomloop en creëert zowel kracht als souplesse in spieren en gewrichten. De yoga creëert ontspanning en rust in lichaam én geest! Eén les per week heeft al een positief effect. Om voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht te waarborgen is er ruimte voor maximaal zes deelnemers per groep.
Lestijden zijn maandag om 9.30 en 10.45 uur en donderdagavond om 19.00 en 20.15 uur. Ze worden gegeven bij het Woord van Wijsheid aan Loet 19 in Schagen. Start vanaf donderdag 5 april. Door groot succes is aanmelden verplicht. Aanmelden kan via info@careforpresent.com of neem contact op met Geraldine Musch, tel. 06-43028607.

Artikel geplaatst op vrijdag 06 april 2018 - 10:56