Rodi

Weer fit en energiek voelen

Anita van der Gulik. (Foto: aangeleverd)

DIRKSHORN - Last van pijn of andere lichamelijke klachten? Een allergie of hooikoorts? Slaapt men slecht, last van veel stress of zit men ‘gewoon’ niet lekker in het vel? Ontdek en ervaar wat kinesiologie kan doen. "Ook jij kunt je fit en energiek voelen", stelt Anita van der Gulik van Praktijk Anita van der Gulik.


Van der Gulik uit Dirkshorn is personal coach. Ze vertelt: "Het lichaam levert de vertaling van jouw specifieke situatie. Het geeft precies aan wat jij nodig hebt om weer lekker in je vel te komen. De kunst is te luisteren en ernaar te handelen."
Door diverse technieken te combineren ontdoet het lichaam zich van storende elementen, zowel fysiek als mentaal . Ook een detoxkuur helpt het lichaam te reinigen en ontspannen. Anita masseert, adviseert en begeleidt hierbij. Van der Gulik: "Elk consult is een ontdekkingsreis. Samen onderzoeken we wat jij nodig hebt om je weer goed te voelen. Nieuwsgierig naar wat jouw lichaam je te vertellen heeft? Maak een afspraak en ontdek het zelf".
Neem voor meer informatie contact op met Anita van der Gulik, tel. 06-2730 3224 of mail naar info@praktijkanitavandergulik.nl. Zie ook: www.praktijkanitavandergulik.nl

Artikel geplaatst op zaterdag 07 april 2018 - 12:00