Rodi

Specsavers Schagen

SCHAGEN - Sinds kort heeft Specsavers officieel de deuren geopend van haar winkel in Schagen. Mede-eigenaren van deze 134e Specsavers winkel aan de Gedempte Gracht zijn optometrist Pauline Schenk, retailer Joost Hulst en audicien Danny Jonkers. In totaal staat er een team van negen professionals klaar om klanten de beste oog- en hoorzorg te bieden.


Optometrist Pauline Schenk is al zeventien jaar actief binnen Specsavers. Eerst als optometrist in Engeland en vervolgens als communicatieadviseur op het servicekantoor. In het tv-programma Koffietijd is zij al een aantal keren te zien geweest om over het belang van goede oogzorg te praten. ‘‘Ik heb altijd de ambitie gehad om zelf een winkel te hebben. Toen bekend werd dat Specsavers een winkel in Schagen ging openen, de stad waar ik geboren en getogen ben, ben ik direct naar voren gestapt. Niets is leuker dan ondernemen in mijn eigen stad."
Retailer Joost Hulst werkt nu drie jaar bij Specsavers en is mede-eigenaar van Specsavers Den Helder. Deze winkel werd twee jaar geleden uitgeroepen tot ‘Beste Specsavers winkel van Nederland’. Hij werkt al vijftien jaar in de retail. Naast Pauline en Joost bestaat het team uit nog één opticien en vijf verkoopadviseurs met ruime ervaring in de optiek of detailhandel. Het merendeel van de medewerkers woont in Schagen. ‘‘Ik ben ontzettend trots op dit team en kijk uit naar het avontuur dat we samen met veel plezier aangaan. Schagen is gezellig en door veel aandacht op goede service te leggen hoop ik van de winkel in Schagen een succes te maken."
Specsavers onderscheidt zich door het bieden van betaalbare en professionele oog-en hoorzorg. ‘‘Naast het bieden van een scherpe prijs, zijn service en professionaliteit voor ons minstens zo belangrijk. We vinden dat je met je ogen en oren uiterst zorgvuldig om moet gaan. Daarom worden bij Specsavers alle oogonderzoeken uitsluitend gedaan door opticiens of optometristen met een afgeronde overheidserkende MBO- of HBO-optiekopleiding’’, aldus Schenk.
Audicien Danny Jonkers is al zeven jaar werkzaam bij Specsavers en ook verantwoordelijk voor het horen-gedeelte van Specsavers Beverwijk, Zaandam, Wormerveer en Heerhugowaard. Ook voor de audiciens bij Specsavers geldt dat zij allen gediplomeerd en StAr-geregistreerd zijn. “Een goede zaak, want problemen met het gehoor luisteren nauw en vragen om een professionele audicien die verstand van zaken heeft. Mensen met licht tot complex gehoorverlies kunnen bij ons rekenen op deskundig advies, innovatieve hoortoestellen, een nauwkeurige meting in een extreem geluidsdichte meetruimte én uitgebreide nazorg. Zo begeleid ik, samen met mijn collega’s, onze klanten bij een passende hooroplossing’’, aldus audicien Jonkers.
Loop gerust eens binnen om de collectie te komen bekijken of voor een vrijblijvende hoor of oogtest.

Artikel geplaatst op zaterdag 07 april 2018 - 14:51