Rodi

Nieuw bij Family Shoez: Durea

Durea sandaal. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - De Durea Go is nu verkrijgbaar bij Family Shoez in Schagen. Energie in elke stap. Waar anderen opgeven stapt degene met de Durea Go lekker fit door. De Durea Go is een nieuwe lijn binnen de Durea groep.


De Durea Go stimuleert een natuurlijke houding van het lichaam. De drager is minder snel moe, blijft langer fit en de schoen geeft energie bij iedere stap. De Durea Go heeft een zacht uitneembaar voetbed en is lekker licht en soepel. Verkrijgbaar in meerdere breedtematen. De schokabsorberende zool en het ideale looppatroon zorgen voor een gelijke drukverdeling van de voet. Durea Go is ontwikkeld in samenwerking met het UMC Groningen , bewegingswetenschappers en podotherapeuten.
De kwaliteit van Durea-schoenen wordt gekenmerkt door een perfecte pasvorm en een langdurig vormbehoud. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de beste materialen en de nieuwste en vertrouwde productietechnieken. Met de grootste zorg selecteert Durea haar leer bij de beste looierijen in Italië. De leesten, zolen, voetbedden en hakken worden in Drunen ontwikkeld. Het productieproces bestaat vrijwel uitsluitend uit mensenwerk. Iedere schoen kent gemiddeld 200 handelingen, verricht door ervaren, vakbekwame medewerkers in de eigen Durea fabrieken. Iedere handeling wordt nauwkeurig gecontroleerd, zodat de producten tiptop in orde zijn voor ze naar de klant worden gebracht.
Durea staat bij Family Shoez in de winkel voor gegarandeerd succes. De schoenen zijn sterk en duurzaam met een eigentijds design. Waar Durea voorheen bekend stond om haar degelijkheid is het merk momenteel bezig met een inhaalslag wat betreft uiterlijk zonder de kwaliteit te vergeten. Van Durea biedt Family Shoez verschillende breedte maten, variërend van maat G tot maat K. Durea is tevens geschikt voor eigen (steun) zolen.
Family Shoezz is te vinden aan Gedempte Gracht 44 in Schagen.

Artikel geplaatst op vrijdag 06 april 2018 - 15:48