Rodi

Max Hopmans Brillen wordt Max Voor Ogen

(Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - “Wij gaan op zoek naar dé bril die bij u past en waarvan men over 2 jaar nog zegt : Goh, nieuwe bril? Wat ziet hij er prachtig uit!” Bij Max Voor Ogen zijn zij gefocust op de allernieuwste trends met de mooiste merken van monturen en zonnebrillen. "Als trendwatchers zijn wij hier continue bezig."


Met merken als Willem’s Eyewear, Andy Wolf en Götti zorgen zij voor de nieuwste trends. De merken Ørgreen, Markus T en Fleye blinken uit in kwaliteit en draagcomfort door zeer hoogwaardige materialen. Ook voor de liefhebbers van kleurrijke brillen hebben ze genoeg keuze. De collecties van Res/Rei en Traction hebben gewaagde ontwerpen. De kunsstofplaten die gebruikt worden zijn uniek en van zeer hoge kwaliteit waardoor de monturen lang mooi blijven.
Volwassenen die een kleinere bril nodig hebben, maar geen kinderbril willen dragen? Kom eens kijken naar de collectie van Colibris: Volwassen, hip en zeer hoge kwaliteit.
Ook voor de kleinste brildragers hebben ze een top collectie met merken als Star Wars, New York Yankees, Tartine et Chocolat en Lulu Castagnette wat resulteert in de grootste kinder/tienerbrillen collectie van Schagen en omgeving. Een lust voor het oog.
De zonnebrillencollectie is al jaren groots. De grootste Ray Ban collectie van Schagen en met merken als Chloé, Maui Jim, Einstoffen, Adidas en Etnia Barcelona hebben ze een fantastische collectie.
Nieuwsgierig geworden? Tot snel bij Max Voor Ogen – Maximale Oogzorg aan Gedempte Gracht 31in Schagen, tel. 0224-217082.

Artikel geplaatst op donderdag 05 april 2018 - 10:05