Rodi

'Shoppen doe je bij Selection Fashion'

Het team van Selection Fashion. (Foto: aangeleverd)

TUITJENHORN - Waarom zou men tegenwoordig nog de stad ingaan om te shoppen? Bij Selection Fashion is het gezellig, parkeren klanten voor de deur, zijn alle goede merken aanwezig en er wordt een deskundig en eerlijk advies gegeven.


Dit gevoel wordt nog extra benadrukt wanneer MEN de winkel binnenstapt, door de huiskamerachtige inrichting voelen bezoekers zichzelf direct thuis. Uiterst gastvrij worden zij verwelkomt door het team dat garant staat voor kennis en gezelligheid. Aan een authentieke sfeer geen gebrek, de koffie wordt vers gezet en even bijkletsen aan de koffietafel is hier heel gewoon.
Selection Fashion biedt een scala aan Nederlandse merken met een aantrekkelijke prijsopbouw. “Iedereen moet er leuk en trendy uit kunnen zien”. Dit staat volgens eigenaresse Nikki totaal los van de leeftijd of maat. “Dat is de reden waarom wij onze collectie aanbieden vanaf maat 34 tot en met 50”.
Het team bestaat naast Nikki, uit Mieke en Daan, zij brengen jarenlange ervaring, kennis en vooral passie met zich mee. Belangrijk is de persoonlijke band die wordt opgebouwd met een klant. De dames bij Selection weten bij veel klanten precies wat er thuis al in de kast hangt en hoe dit gecombineerd kan worden met nieuwe items uit de winkel.
Vrijdag 11 mei nodigen de meiden van Selection klanten graag uit om bij één van hun modeshows te komen kijken tijdens de sfeermarkt Struinen. De shows vinden plaats om 16.30, 18.00 en 19.30 uur op de parkeerplaats voor Selection Fashion aan Dorpstraat 69 in Tuitjenhorn. Ga voor meer nieuws en informatie naar www.selectionfashion.nl

Artikel geplaatst op donderdag 05 april 2018 - 14:15