Rodi

Beleef de Voorjaarsbeurs bij EP:Beerepoot

(Foto: aangeleverd)

HOORN - Het voorjaar is van start; de zon schijnt en de bloemen en planten beginnen te bloeien. Voor EP:Beerepoot reden genoeg om groots uit te pakken tijdens de Voorjaarsbeurs van 19 tot en met 22 april. Maak kennis met de nieuwste trends op elektronica-gebied, doe mee met de leukste workshops en profiteer van waanzinnige acties!

EP:Beerepoot brengt haar klanten in contact met trends en innovaties op het gebied van elektronica. Proef de heerlijke koffie uit de koffiemachines en de verrassende gerechten die de koks bereiden met de keukenapparatuur. Bekijk de unieke beelden op onze nieuwste tv-schermen, levensechter dan ooit. Ontdek de kracht van perfect werkende (streaming) audioapparatuur en nog veel meer… Beleef het mee!

Demonstraties en workshops

Dagelijks zijn adviseurs van gerenommeerde merken aanwezig om de allernieuwste trends live te demonstreren. EP:Beerepoot is trots dat ook dit jaar weer de nieuwste innovaties als eerste hier te bewonderen zijn. Ook tijdens de workshops worden de zintuigen optimaal geprikkeld. Kom ambachtelijke repen met overheerlijke vullingen maken. Bereid een driegangenmenu met de Magimix Cook Expert of maak kennis met de ontelbare mogelijkheden van de Big Green Egg kamado BBQ. Schrijf snel in via de website.
Voorjaarscheques en dagaanbiedingen

De Voorjaarsbeurs biedt talloze spectaculaire acties en (dag)aanbiedingen. Zo ontvangt de klant bij aanschaf van geselecteerde producten, een voorjaarscheque te besteden bij Intratuin. En zijn er extreem scherp geprijsde dagaanbiedingen. Zeker zijn van een dagaanbieding? Reserveer hem dan alvast online. Ook maakt men kans op een weekend lang cabrio rijden in een Mercedes!
De Voorjaarsbeurskrant niet ontvangen? Bekijk hem op www.epbeerepoot.nl. Tot ziens (van 19 tot en met 22 april) bij EP:Beerepoot, Dr. C.J.K. van Aalstweg 16B in Hoorn.

Artikel geplaatst op woensdag 11 april 2018 - 12:48