Rodi

Alles onder één dak bij VLIEG Makelaars

(Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - “Emotie geeft de jeu aan dit vak, mensen blij maken, daar staan wij voor”. Aan het woord is NVM makelaar Titus Kraakman van VLIEG Schagen. Een man met jarenlange expertise en passie voor zijn werk, die geheel aansluit bij het motto ‘Voor uw gemak alles onder één dak’.


VLIEG Makelaars, met het hoofdkantoor in Alkmaar, telt tien vestigingen. Negen in Noord-Holland en één in Flevoland. Het familiebedrijf bestaat ruim 40 jaar en vestigde zich eind jaren '70 onder andere in Schagen aan de Gedempte Gracht. Naast de woning- en bedrijfsmakelaardij biedt het bedrijf dienstverlening op het gebied van hypotheken en verzekeringen. “Die combinatie is iets waar mensen vaak bewust voor kiezen”.
VLIEG is van oudsher altijd, naast de bestaande bouw, een heel sterk nieuwbouwkantoor geweest. De kantoren afzonderlijk werken heel persoonlijk, iedere regio is weer uniek in haar dynamiek. Kraakman, inmiddels 25 jaar werkzaam bij VLIEG Schagen, werkt samen met office-manager Daniëlle Teunissen, zij is inmiddels 17 jaar bij VLIEG werkzaam en Melchior Buddingh, assistent register- makelaar. En Kraakman spreekt de taal van de Westfriezen, vrij direct maar wel eerlijk. De persoonlijke aandacht is heel groot, het belang van de klant staat centraal. “Een huis is van steen maar de emotie eromheen is groot. In geld uitgedrukt, kopen van een woning is de grootste beslissing in menig mensenleven. Hier adviseren wij graag in, van dienstverlenen wordt wij heel blij”.
Volgens Kraakman komt het vaak voor, dat, als mensen een ander huis kopen, ze hun oude huis meteen via dit kantoor willen verkopen. “Dan doe je het goed en laat je geen kans liggen. Als je bij iemand ben geweest voor de verkoop, dan weet je al snel of iemand jou de opdracht gunt. Zo werkt het naar klanten toe en ook naar collega-makelaars. Het belang van de makelaar is mede heel groot vanwege de plaatselijke kennis en gevoel met de markt”.
Het kantoor van VLIEG is te vinden aan Handelsstraat 2 in Schagen, met eigen parkeerplaatsen voor de deur.

Artikel geplaatst op vrijdag 27 april 2018 - 16:02