Rodi

'U krijgt de service van EP:Beerepoot'

(Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Goede service. Het lijkt zo vanzelfsprekend. Het valt pas op als het tegenvalt of ontbreekt. Bij EP:Beerepoot krijgt men wat men verwacht. Ze hebben alle kennis en expertise in huis om het verschil te maken. Een optimale service voor een optimale beleving.

Voor de nieuwste producten en innovaties gaat men naar EP:Beerepoot. De klant weet dat het goed is. Maar vergeet ook het belang van een uitstekende service niet. De aandacht voor de klant stopt niet na levering van het aankoop. De service reikt verder dan de deur.
Oplossing
Naast een uitgedacht assortiment bieden ze gedegen aankoopadvies, marktconforme prijzen, vertrouwde gezichten op de werkvloer en een professioneel servicecentrum waar men terecht kan met alle vragen. Bel het servicecentrum voor de status van de bestelling, het doorgeven van een defect of storing en technische ondersteuning. Waar de klant ook tegenaan loopt, ze hebben altijd een oplossing! Ook de bezorgers staan voor klanten klaar om de aankopen thuis te bezorgen en te installeren. Last van een storing of defect? De gecertificeerde monteurs verhelpen het snel en vakkundig. Ook wanneer het product niet bij EP:Beerepoot is aangekocht. Daarom zeggen zij: "u krijgt de service van EP:Beerepoot!"

Service

Kom de sfeer én service horen, voelen, proeven en zien in één van de vijf sfeervolle winkels en laat weten hoe de service wordt ervaren. Laat deze mening achter op www.kieskeurig.nl. Al zo’n 1500 klanten deelden hun ervaring en gemiddeld beoordelen zij EP:Beerepoot met het cijfer 9. Winkel Schagen (Makado Centrum) is zondag 29 april geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Artikel geplaatst op dinsdag 24 april 2018 - 12:48