Rodi

Pour Vous Parfumerie Schagen viert feest

Nina Janson en Sandra van Drongelen van Pour Vous Parfumerie Schagen (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Pour Vous Parfumerie Schagen viert haar 4 jarig bestaan in het mooie winkelpand aan de Laan 4 in Schagen. Vanaf zaterdag 28 april tot en met zaterdag 5 mei staat de hele week in het teken van het feest. Het wordt groots gevierd met een spectaculaire korting van 25 procent op het totale assortiment (met uitzondering van Rituals en Lampe Berger).


De core business van de winkel is Parfumerie met de hoofdletter P. Naast geuren en make-up wordt er wordt veel aandacht geschonken aan huidverzorging- en verbetering. Pour Vous Schagen heeft recent de verkooplicentie gekregen van NuFACE, een beautytool met direct zichtbare resultaten. Met het NuFACE Trinity microstroom apparaat wordt de kaakcontour verstrakt, de huidtoon verbetert, rimpels en fijne lijntjes vermindert en de wenkbrauw gelift. In de schoonheidssalon wordt een treatment met deze beautytool geïntegreerd om specifieke zones extra te behandelen. Tijdens de feestweek is de lancering van deze beautytool met een promotiemiddag op vrijdag 4 mei.
In de schoonheidssalon kan men terecht voor gezichtsbehandelingen met specifieke aandacht voor huidverbetering met het Zwitserse Anti-ageing merk NESCENS. Daarnaast kunnen klanten in de salon ook terecht voor pedicure, manicure en nagels lakken, harsen en diverse kleine behandelingen als wimpers en wenkbrauw verven.
Tijdens de feestweek zijn er volop activiteiten met onder andere het cosmeticamerk SISLEY met gratis Make-up en Skincare advies van woensdag 2 tot en met zaterdag 5 mei. En wordt er dagelijks een prijs verloot onder de klanten welke die dag een aankoop hebben gedaan.
Kom langs en eet een taartje mee. Het team van Pour Vous Schagen nodigt klanten uit om haar verjaardag samen met haar te komen vieren bij de Beauty Expert van Schagen.

Artikel geplaatst op vrijdag 27 april 2018 - 08:42