Rodi

'Acupunctuur is niet pijnlijk'

Acupunctuur is niet pijnlijk. (Foto: aangeleverd)

LANGEDIJK/KOLHORN - Steeds weer krijgt Jan Oud , al 20 jaar acupuncturist met zowel een praktijk in Langedijk als in Kolhorn , de vraag of acupunctuur pijnlijk is. Dit is bijna nooit het geval, de naaldjes zijn zo flinterdun dat meestal niet meer dan een klein prikje wordt gevoeld. Bij kinderen of mensen die bang zijn voor naaldjes maakt hij gebruik van laseracupunctuur , een geheel pijnvrij alternatief.


Naast acupunctuur heeft hij al veel specialisatie opleidingen gedaan zoals het behandelen van (sport) blessures, allergieën, pijnbestrijding, rookverslaving, ooracupunctuur en dry needling. In zijn behandelingen maakt hij ook gebruik van zijn kennis en kunde als fysio en manueel therapeut. “Ik heb een goede methode ontwikkeld om, indien nodig , acupunctuur met deze therapieën te combineren om tot een nog beter en sneller resultaat te komen zoals bij een tenniselleboog, schouderklachten, achillespeesontsteking, knieklachten, rug en nekklachten“.
Omdat met acupunctuur niet alleen de klachten worden aangepakt maar de hele mens in balans wordt gebracht voelen mensen zich na een acupunctuurbehandeling vaak veel fitter en zitten beter in hun vel. Meer dan 50 klachten kunnen worden behandeld zoals stress, migraine, vermoeidheid, slaapstoornissen, eczeem, maag en darmklachten, rookverslaving en overgangsklachten.
Met een computergestuurd meetsysteem kan precies worden aangetoond welke energiebaan verstoord is of te weinig energie heeft en wat dit voor invloed heeft op de klacht. Zo kan dus nog beter en gerichter een behandeling worden gegeven.
Kijk voor meer informatie of het maken van een afspraak op: www.acupunctuuroud.nl, tel 06-13764813 of mail contact@acupunctuuroud.nl. De behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed bij een aanvullende verzekering.

Artikel geplaatst op dinsdag 08 mei 2018 - 10:29