Rodi

Locatietheater 'Tulipa' op Land van Fluwel

Theatergroep Lava brengt de bijzondere voorstelling 'Tulipa' naar het Land van Fluwel. (Foto: aangeleverd)

SINT MAARTENSZEE - De mooiste avonturen zijn de onverwachte op bijzondere plekken. Land van Fluwel, het avonturenparadijs, in Sint Maartenszee verrast deze zomer met theater en muziek op bijzondere plekken op het park. Een heerlijke avond uit, al dan niet voorafgaand met een diner in het sfeervolle restaurant om in de stemming te komen. Zie de zon zakken en geniet met vrienden, familie en elkaar!


Drie weekenden in de maanden juni en juli brengt Theatergroep Lava de voorstelling ‘Tulipa’ in en rond de kas op Land van Fluwel. ‘Tulipa’ is een theatrale, haast ‘oeroliaanse’, ode aan de Tulp als bron van schoonheid, arbeid, rijkdom en waanzin. Een muzikale voorstelling die thuishoort in het grootste aaneengesloten bollengebied ter wereld.
Dit hilarische en woeste familiedrama over de gezusters Appel, die aan de vooravond staan van de faillissementsverkoop van het familiebedrijf, speelt vrijdag 8, zaterdag 9, vrijdag 22 en zaterdag 23 juni en vrijdag 6 en zaterdag 7 juli 2018. Vooraf is het mogelijk de avond in te luiden met een overheerlijk theaterdiner.
Meer informatie over de voorstellingen, het diner en kaarten is te vinden op www.landvanfluwel.nl

Artikel geplaatst op vrijdag 25 mei 2018 - 10:19