Rodi

Simon and Garfunkel op vernieuwd Land van Fluwel

Joost Botma en Niels van der Gullik brengen een ode aan Simon and Garfunkel op locatie in Sint Maartenszee. (Foto: aangeleverd)

SINT MAARTENSZEE - Land van Fluwel, het avonturenparadijs, in Sint Maartenszee verrast deze zomer met theater en muziek op bijzondere plekken op het park. Een heerlijke avond uit, al dan niet voorafgaand met een diner in het sfeervolle restaurant om in de stemming te komen. Geniet met vrienden, familie en elkaar tijdens het ondergaan van de zon.


Wie kent niet de muziek van Simon & Garfunkel. Wie herinnert zich niet het legendarische concert dat deze twee mannen in 1982 gaven in Central Park te New York. Op Land van Fluwel-park brengen Joost Botman en Niels van der Gulik zaterdag 16 juni een ode aan dit fantastische concert. Vanaf het eilandje in het midden van Strand van Fluwel zullen zij het publiek middels hun voorstelling ‘Sound of Silence’ meenemen in het verhaal van dit illustere duo. De klanken van de Simon & Garfunkel-liedjes die iedereen kent en de prachtige parkomgeving zullen bij ondergaande zon het gevoel aan het concert in Central Park doen herleven.
Joost Botma: "Tijdens de afgelopen tournee door het land spraken we al vaak over dit bekendste concert van Simon en Garfunkel en besloten dat het er een keer van moest komen op een buitenlocatie. Land van Fluwel is het prachtige landgoed waar de muziek tot zijn recht komt." Afgelopen theaterseizoen trokken de mannen overal in het land volle zalen met hun ode aan Simon & Garfunkel en nu komt daar dus de ode aan het legendarische concert in Central Park bij. Een unieke eenmalige ervaring die niemand wil missen. Het is vooraf mogelijk een theaterdiner te nuttigen in het restaurant.
Meer informatie over de voorstelling, het diner en kaarten kan men vinden op www.landvanfluwel.nl

Artikel geplaatst op vrijdag 01 juni 2018 - 10:20