Rodi

26 mei groot feest in de Molenstraat in Schagen
Met onder meer gratis pony rijden voor de kinderen

Het is zaterdag 26 mei feest in de Molenstraat, met vermaak voor jong en oud. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Alweer voor het zesde jaar op rij organiseren de winkeliers van de Molenstraat in Schagen weer een gezellige feestdag in hun straat. Zaterdag 26 mei van 9.30 tot 17.00 uur vindt het feest plaats en is de Molenstraat de hele dag afgesloten voor alle verkeer. Veel winkels pakken groots uit met aanbiedingen in de winkel of in een marktkraam.


Bovendien is er de hele dag gezellige muziek in de straat en zijn er vele activiteiten. Kinderen kunnen zich onder meer vermaken met speciale kindertattoo's of op het springkussen.

Modeshow

Kinderen hebben de hele dag de mogelijkheid om onder begeleiding een gratis ritje te maken op een pony door de Molenstraat. En om 12.00 en 14.00 uur wordt weer een grootse modeshow in de straat gehouden. "Kortom genoeg redenen om op deze dag eens een bezoekje te brengen aan onze leuke en veelzijdige winkelstraat in Schagen", aldus de winkeliers van de Molenstraat. "Graag tot ziens in de Molenstraat op 26 mei en deel met ons mee in de feestvreugde."
Deelnemende winkeliers

Yes its hurts, Ligthart Bloemisten, Zeuvenuursgoed, Baderie Bleeker, Mooie ogen, Telefoonwinkel, Profile Westenenk, De Kappers, Cave du Vin, Knüwer Jeans, Koffiehuis Dikke, More For Less, Subway, Reisburo TravelXL Marijke, FietsServiceSchagen en het Westfries Kaashuis.

Artikel geplaatst op vrijdag 18 mei 2018 - 07:00

Foto's