Rodi

EasySlim.nu: afslanken anno 2018

EasySlim.nu is nu ook gevestigd in Schagen. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - "Easyslim.nu gaat veel verder dan afslanken", aldus Lucy Schagen sinds een halfjaar eigenaresse van Easyslim.nu Texel en vanaf half mei ook van Easyslim.nu Schagen. "We zien veel mensen die eerder al verschillende afslank-methodes hebben geprobeerd, sceptisch binnenkomen. Zij merken echter al snel dat Easyslim.nu werkt!"

Sinds de introductie van Easyslim.nu in 2015 door Karin Hut, zijn er inmiddels al 48 franchisevestigingen in Nederland en wegens het grote succes binnenkort ook de grens over naar Duitsland en België.
Schagen: "Onze klanten liggen ontspannen op de behandeltafel, terwijl het apparaat het werk doet. Zo simpel is het. Via ultrasound worden de vetcellen geleegd en tegelijkertijd worden de spieren middels elektrostimulatie getraind, zonder kans op blessures. Hierdoor gaat het afslanken snel! Easyslim.nu is laagdrempelig, niet alleen voor mensen die dat laatste extra randje niet weg krijgen, maar ook voor mensen die niet meer actief kunnen of willen sporten. Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van iemands doel. Dat is voor iedereen wat anders. Het is prachtig om te zien hoe onze klanten met de week slanker worden en meer zelfvertrouwen krijgen!"
Nieuwsgierig geworden? In verband met de opening van de nieuwe vestiging aan Witte Paal 332 H in Schagen kan men nu een intake & proefbehandeling inplannen voor € 39,- in plaats van € 69,-. Deze actie is geldig tot 30 juni. Zie voor meer informatie: www.easyslim.nu, tel 06-31787391 of stuur een e-mail naar schagen@easyslim.nu

Artikel geplaatst op vrijdag 25 mei 2018 - 11:50