Rodi

Cursus mindful mediteren

SCHAGEN - Een leven veranderen in vijf weken met behulp van meditatie, kan vanaf donderdagavond 21 juni. Vanaf deze datum gaan Karin en Robert Gilhuijs van Karo´s Zorg van start met een nieuwe cursus mindful mediteren en verander je leven in 5 weken in Centrum De Nieuwe Nes aan Schoenmakerspad 1 in Schagen.


Een inspirerende nieuwe cursus over aandacht naar jezelf en de verandering van negatieve gedachten naar positieve gedachten. In deze cursus gaan cursisten met onder andere speciale meditatieoefeningen leren hoe ze gewenste veranderingen kunnen bewerkstelligen vanuit positiviteit en vertrouwen in zichzelf en ervaren zij hoe het hen verder helpt in het leven. Meditatie zorgt voor innerlijke rust en voor heling van lichaam en geest. Een cursus voor een ieder die zich wil leren verbinden en de innerlijke rust van meditatie wil ervaren. Er gaat geoefend worden met verschillende meditatieoefeningen die op een stoel plaatsvinden. Ervaring is niet nodig.
Cursusdata: donderdag 21, 28 juni en 5, 12, 19 juli van 19.30 tot 21.30 uur. Kijk voor verdere informatie of opgave op www.karoszorg.nl of neem contact op met tel. 0223-522149.

Artikel geplaatst op zaterdag 26 mei 2018 - 12:48