Rodi

Kinesiologie geeft antwoorden

Anita van der Gulik. (Foto: aangeleverd)

DIRKSHORN - Anita van der Gulik is Kinesioloog in Dirkshorn. Zij begeleidt in haar praktijk mensen naar een betere gezondheid met als doel dat mensen weer vol van energie door het leven kunnen gaan. Hierbij maakt zij gebruik van de spiertest als communicatiemiddel.


Op deze wijze worden de achtergronden van de gezondheidsklacht, stress of probleem in beeld gebracht; waar, wanneer en waarom de verstoring is ontstaan. Vervolgens wordt op een unieke en doeltreffende wijze het zelf herstellend vermogen gestimuleerd om de balans te herstellen. De oorzaak van de stressor wordt opgespoord en afgevoerd.
Bij Kinesiologie wordt op diverse niveaus de gezondheid van de mens onderzocht, zowel fysiek, emotioneel als biochemisch. Anita behandelt diverse klachten in haar praktijk zoals vermoeidheid, allerlei soorten pijnklachten, darmklachten, stressklachten en voedingsgevoeligheid.
Nieuwsgierig naar wat het lichaam te vertellen heeft? Maak een afspraak bij Praktijk Anita van der Gulik en ontdek het zelf. Neem contact op met Anita, tel. 06-27303224 of e-mail naar info@praktijkanitavandergulik.nl
Praktijk Anita van der Gulik, Massage en Kinesiologie is te vinden aan Schoolstraat 14 in Dirkshorn. Zie ook: www.praktijkanitavandergulik.nl

Artikel geplaatst op donderdag 31 mei 2018 - 11:44