Rodi

ReBounce vijf jaar succesvol en niet te stoppen

ReBounce Schagen is op zoek naar danstalenten. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Dansschool ReBounce aan Zijperweg 18 bestaat vijf jaar. Dat wordt gevierd met verschillende activiteiten. Zo is er zaterdag 7 juli een spetterende show in Alpha Schagen. Daar laten alle 120 dansers van ReBounce zien wat ze hebben geleerd. Zaterdag 14 juli is er een discofeest voor leden in de dansschool. Woensdag 18 en donderdag 19 juli zijn er open danslessen voor iedereen die eens een kijkje wil nemen bij ReBounce.


Het vijfjarig bestaan is een mijlpaal voor eigenaresse Renate Overgoor. "Dansen draagt bij aan een gezond en fit lichaam, maar maakt mij vooral erg gelukkig. Wat is er nu mooier dan dit gevoel met anderen te kunnen delen? Het is een uitdaging om andere te inspireren en te prikkelen met mijn passie voor dans."
Wat klein begon is uitgebouwd tot een volwaardige, gezellige dansschool in Schagen. Een week bij Renate is dan ook nooit hetzelfde. Met diverse optredens en shows, administratie en voorbereidingen op de lessen is Dansschool ReBounce de rode draad door haar leven. Iets wat ze onmogelijk kan missen en een deel van haar is geworden. "Iedereen met passie voor dans is welkom bij ReBounce. Ik geef alle lessen streetdance, hiphop, modern en kleuterdans zelf", aldus Renate.
Dansschool ReBounce heeft naast reguliere dansgroepen ook wedstrijdteams. Zij doen mee aan regionale danswedstrijden. "Tijdens het Nederlands Kampioenschap zijn we vorig jaar derde en dit jaar vierde geworden!", aldus de enthousiaste Renate. "We zijn nog op zoek naar gepassioneerde dansers van 16 tot 25 jaar.
Bel voor een gratis proefles naar 06-20687104 of kijk op www.dance-rebounce.nl

Artikel geplaatst op donderdag 07 juni 2018 - 10:09