Rodi

(Advertorial)
Head and Neck centre helpt bij hoofdpijn, nekklachten en kaakproblemen

Jacco Schekkerman is de behandelend fysiotherapeut, Master manueeltherapeut en oedeemfysiotherapeut. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Hoofdpijn, nekklachten en kaakproblemen? Gespecialiseerde fysiotherapie kan u helpen. Soms komen mensen huilend in de praktijkruimte. Mensen met zoveel pijn, of mensen die hun kaken niet meer open of dicht krijgen. Ernstige nekklachten, hoofdpijnklachten, aangezichtspijn of duizeligheidsklachten. Het is vaak een enorme geruststelling als deze mensen horen dat ze geholpen kunnen worden, bij het Head and Neck centre. De hoofd-hals-nek- en kaakfysiotherapeut-specialist is met 160 gespecialiseerde collega-therapeuten ingeschreven als erkend specialist. De officiële naam hiervoor is orofaciale fysiotherapeut. In de regio van Schagen was dit specialisme nooit eerder aanwezig, maar sinds kort is het Head and Neck centre gevestigd op de Wittepaal 24 in Schagen.


Naast deze specialisatie is de behandelend fysiotherapeut Jacco Schekkerman tevens Master manueeltherapeut en oedeemfysiotherapeut. Een zeer gespecialiseerde fysiotherapeut dus, met jarenlange expertise.
De orofaciaal fysiotherapeut adviseert en begeleidt in het algemeen bij uiteenlopende problemen, zoals kaakklemmen, tandenknarsen, pijn in het gelaat, oor en hals, hoofdpijn, aangezichtsverlamming en duizeligheid. In het kort alles wat met kaakgewricht, hoofd, hals en nek te maken heeft. Over het algemeen zijn deze klachten meer zeer vervelend dan gevaarlijk. Maar soms kunnen ze dus het hele dagelijkse leven bepalen. Veel klachten worden veroorzaakt door onjuiste functie of gewoonten, maar er zijn ook andere oorzaken. Schekkerman onderzoekt patiënten en kan door vragenlijst en functiemeting veel doorgronden. Door patiënten te voorzien van goede uitleg en passende behandeling ervaren zij vaak binnen korte tijd duidelijke verbetering. Denk bijvoorbeeld aan ontspanningsoefeningen, als klachten een oorzaak van stress hebben of spieroefeningen om specifieke spieren te trainen die de klachten veroorzaken of in stand houden. Zoals dat bijvoorbeeld na een whiplash soms het geval is.
De praktijk is naast kantoortijden ook geopend op zaterdagmiddag, maandagavond en dinsdagavond! Head en Neck centre heeft een contract met alle zorgverzekeraars, dus worden de kosten vergoed indien u voldoende aanvullend bent verzekerd! Kijk voor meer informatie op www.headandneckcentre.nl
Neemt u gerust contact met de praktijk op: info@headandneckcentre.nl of belt u met 06-51920202, ik help u graag, met vriendelijke groet Jacco Schekkerman.

Artikel geplaatst op donderdag 07 juni 2018 - 09:35

Foto's