Rodi

FietsService Schagen is exclusief dealer Leader Fox

FietsService Schagen is exclusief dealer van Leader Fox elektrische fietsen in Noord-Holland. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - FietsService Schagen is sinds enkele maanden exclusief dealer voor Noord Holland van Leader Fox elektrische fietsen. Leader Fox combineert een scherpe prijs met een zeer betrouwbare opgebouwde fiets.


Er word gewerkt met wereldbekende merken als Bafang en Shimano, de accu is 16 Ah/576Wh en bijvoorbeeld schijfremmen zijn standaard. De Leader Fox Denver met Bafang middenmotor, schijfremmen en 576 Wh accu is al leverbaar voor € 1899,-. Dus zoekt men een sportieve, complete en veilige elektrische fiets? Kom dan gerust naar de winkel van FietsService Schagen aan Molenstaat 34 in Schagen. Hier laten ze klanten graag de verschillende modellen zien, en tevens staan er ook diverse fietsen klaar voor een proefrit!
Alle elektrische fietsen worden 100 procent rijklaar bezorgd in een straal van 15 kilometer om Schagen. Bij de aflevering van de elektrische fiets van bijvoorbeeld Leader Fox krijgt de klant een goede uitleg van de werking van de nieuwe fiets. Dit alles met goede service en garantie en de eerste beurt is gratis.
FietsService Schagen is te vinden aan Molenstraat 34 in Schagen, tel. 0224-227171. Op www.fietsserviceschagen.nl zijn alle modellen te vinden met specifieke informatie.

Artikel geplaatst op donderdag 14 juni 2018 - 13:16