Rodi

Huid in balans bij Zen Salon

Anouska van den Bergh van Zen Salon. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Anouska van den Berg is eigenaresse van Zen Salon in Schagen. "Met heel veel plezier en passie werk ik al geruime tijd als schoonheidsspecialiste".


"Mijn salon onderscheidt zich door een holistische kijk op wellness en beauty. Ik ben ervan overtuigd dat schoonheid direct verband houdt met de lichamelijke en geestelijke gezondheid van de mens. Mijn visie binnen Zen Salon is om de huid weer terug in balans te brengen. De kwaliteit van een zorgvuldige aanraking, een gezichtsbehandeling in stilte en het zorgen voor een diepe ontspanning brengt de huid in evenwicht en activeert het zelfreinigend proces van je hele lichaam. Vergeet even de wereld om je heen en ontmoet je innerlijke schoonheid. Laat je huid weer stralen, ontspan en kom tot rust bij Zen Salon."
"Ik bied uitgebreide gezichtsbehandelingen van 45, 60, 90 en 120 minuten, ook voor jonge probleemhuiden. Of kom voor een massage: Ayurvedische lichaamsmassage, ontspanningsmassage, zwangerschapsmassage, massage bij rug- en nekklachten. Ook is harsen (gezicht en lichaam), epileren van de wenkbrauwen, verven van wimpers en wenkbrauwen en Lash Volume Lift, (bruids)make-up, huid- en productadvies mogelijk."
Nieuwsgierig geworden? Ervaar de ontspannende zomerbehandeling en maak kennis met de fijne, natuurzuivere, biologische producten van Dr. Hauschka. Wees welkom bij Zen Salon aan Loet 19 in Schagen, tel. 06-16228065 of e-mail: info@zensalon.nl. Zie voor meer informatie: www.zensalon.nl of ga naar Facebook

Artikel geplaatst op donderdag 21 juni 2018 - 13:36