Rodi

Wie jarig is trakteert!

Het eerste ZEST-magazine wordt uitgereikt aan Ary Dignum door zijn kinderen Linda en Paul Dignum. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - De eerste week van juli is het feest bij Dignum Verzekeringen & Hypotheken. Het bedrijf bestaat dan op de kop af 40 jaar. En dat gaan ze vieren. “Veertig kaarsen op de taart is iets om even bij stil staan”, zegt Linda Dignum die samen met haar broer Paul aan het roer staat. “En wie jarig is, die trakteert uiteraard.”


De eerste traktatie valt komende week bij alle klanten op de deurmat. Een glossy magazine, ZEST genaamd. “Een fijn tijdschrift om even bij te ontspannen. Maar er zit ook een bon in, en met die bon kan door elke klant in de jubileumweek een taart worden opgehaald bij ons op kantoor”, vertelt Paul. “Vieren doe je tenslotte samen.”
Het eerste exemplaar van het magazine is vrijdag 15 juni uitgereikt aan Ary Dignum. Hij is de vader van Linda en Paul en oprichter van het bedrijf dat zij drie jaar geleden van hem hebben overgenomen. Een bijzonder moment voor alle drie. “Even terugblikken op de afgelopen veertig jaren, maar vooral snel weer vooruit kijken naar een mooie toekomst”, aldus een trots Ary.
De jubileumweek wordt zondag 8 juli symbolisch afgesloten met het zwemevenement ‘A Local Swim Schagen’, waar Dignum Verzekeringen & Hypotheken samen met Nh1816 de hoofdsponsor van is. Met hun steun doen ze zo iets terug voor de samenleving.
"We vinden het een geweldig initiatief en hebben dit unieke evenement vorig jaar met veel plezier gesteund. Samen de schouders eronder voor mensen die het hard nodig hebben", zegt Linda. “Dat vinden we een mooi cadeau om mee af te sluiten.”

Artikel geplaatst op donderdag 28 juni 2018 - 15:15