Rodi

Coole Schoolparty in Makado Centrum

SCHAGEN - Het Makado Centrum organiseert vrijdag 20 en zaterdag 21 juli een coole Schoolparty. Het eind van het schoolseizoen is in zicht en daarmee start de zomervakantie. Voor de kinderen van de basisschool breken spannende tijden aan, want na de vakantie starten ze op het voortgezet onderwijs. Voor deze kinderen is er vrijdag een sfeervolle disco. Zaterdag zijn ze weer welkom om nieuwe schoolspullen te kopen. En met elke kassabon vanaf € 10,- mag men draaien aan het Rad van Fortuin.


Het Middenplein wordt vrijdag 20 juli omgetoverd tot een sfeervol disco plein. Van 18.00 tot 21.00 uur draait DJ Max, zijn er gratis smoothie’s en glittertattoos. Kinderen kunnen door de ouders worden afgezet op het gratis parkeerdak. De dancing girls van Dansschool Rebounce openen de Schoolparty en dansen natuurlijk mee. De smoothie is gratis, maar bij diverse horeca kunnen de kinderen drankjes kopen voor een mooi prijsje.

Schoolmarkt

Zaterdag 21 juli is er een schoolmarkt van 9.00 tot 17.00 uur waar kinderen schoolspullen voor het nieuwe seizoen kunnen inslaan. Op hetzelfde middenplein staan diverse ondernemers (Pagina Plukker, Newwz, Vivant) met een coole marktkraam. Doe een aankoop bij één van de winkels en draai aan het Rad van Fortuin. Wie weet levert dat een prijs op.
Op de hoogte blijven van de activiteiten in Makado Centrum? Volg Makado dan op Facebook via www.facebook.com/MakadoCentrum of www.makadoschagen.nl

Artikel geplaatst op vrijdag 13 juli 2018 - 09:42