Rodi

Specialisaties in huis bij Teitsma Fysiotherapie
Fysiotherapeuten bundelen kennis en krachten

V.l.n.r.: Marco Kuit, Wouter Teitsma en Martin Blokker van Teitsma Fysiotherapie. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Martin Blokker heeft per 1 juli zijn praktijk overgedragen en is nu werkzaam binnen het team van Teitsma Fysiotherapie in Schagen.


“Wouter Teitsma is vijftien jaar geleden bij mij begonnen als fysiotherapeut aan de Beethovenlaan. Een paar uurtjes in de week werd al gauw een volledige baan. Mede omdat er bij collega Marco Kuit uren vrijkwamen. In de jaren die volgden hebben we een goede samenwerking met elkaar gehouden en Wouter heeft destijds bij ons de mogelijkheid gekregen om zijn eigen praktijk voor Fysio- en Manuele Therapie op te starten. Nu zijn de rollen omgedraaid”, aldus Martin Blokker.
“De tendens binnen de fysiotherapie is dat er aan steeds meer verplichtingen moet worden voldaan. Ook de zorgvragen worden steeds complexer. Ik vind het belangrijk om meer kennis en dus meer specialisaties in huis te hebben en onze krachten en kennis samen te bundelen. Dit biedt de praktijk Teitsma Fysiotherapie doormiddel van collegiaal overleg, meer mogelijkheden zoals aanvullend onderzoek door echografie. Maar ook de sterke korte lijnen met verwijzers en andere disciplines, zoals: Ergotherapeuten, Psychologen, Revalidatie, de Pijnpoli, Orthopedie, Neurologie en Podotherapie.” Collega Marco beaamt dat. “Dit is anderhalf jaar geleden voor mij de reden geweest om mijn praktijk over te dragen aan Wouter. Zijn bedrijf is gegroeid met een missie en visie om onder andere ook zo goed als mogelijk de tijd die de fysiotherapeuten hebben maximaal aan de patiënt te kunnen laten besteden”.
Zowel Marco als Martin blijven werkzaam als fysio- en manueel therapeut aan de Beethovenlaan en zijn voor de patiënt op de gebruikelijke manier bereikbaar of via het telefoonnummer: 0224-212060.

Artikel geplaatst op donderdag 12 juli 2018 - 11:08