Rodi

Escaperoom Warmenhuizen gaat goed!

(Foto: aangeleverd)

WARMENHUIZEN - De groepen die de escaperoom doen in Warmenhuizen zijn zeer enthousiast en de recensies zijn lovend. Zoals blijkt uit een van de laatste recensies bij hen op de Facebook-pagina: “Eén van de mooiste escaperooms die we gedaan hebben. Opdrachten sloten tot in detail aan bij het verhaal. De escaperoom is prima bereikbaar en we werden zeer vriendelijk ontvangen. Een echte escaperoomfan moet deze escaperoom een keer gedaan hebben!”


De reacties zeggen genoeg: de Marlequi heeft een unieke escaperoom op een bijzondere locatie. Deze escaperoom nog niet gespeeld? Kom dan binnenkort met een familie- of bedrijfsuitje naar Warmenhuizen om te ontsnappen en daarna lekker te happen bij de Ooievaar of de Moriaan, twee toprestaurants in Warmenhuizen. Beide restaurants hebben een heerlijk escapediner voor gasten samengesteld.
Het Marlequi Mysterie is een mooi en spannend verhaal zonder moord of doodslag en dus een belevenis die voor een breed publiek toegankelijk is. Stap in de tuinderswereld van de Marlequi, vind het zaad en kom er binnen het uur mee naar buiten.
Ook kan men bij de Marlequi terecht voor complete arrangementen voor familie- of bedrijfsuitje, inclusief sportieve of creatieve workshops waarbij men ter plekke kan beslissen wat men wil doen. Met één telefoontje wordt het hele uitje voor familie, vrienden of bedrijf georganiseerd. De ervaring leert dat een uitje bij de Marlequi een gegarandeerd succes is.
De Marlequi is te vinden aan Trambaan 5a in Warmenhuizen, tel. 06-53142594 of e-mail: info@marlequi.nl. Zie voor meer informatie: www.marlequi.nl

Artikel geplaatst op vrijdag 13 juli 2018 - 11:08