Rodi

Grote Voorraad en Private Lease Show Bij Peugeot Tineke Groet

Arjan Groet van Peugeot Groet. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - "Nieuwe auto's worden per 1 september duurder door de nieuwe wetgeving voor het vaststellen van brandstofverbruik en emissie (WLTP). Om dit voor te zijn hebben wij nog extra nieuwe Peugeot’s ingekocht zodat u nog net op tijd bent om van de oude prijs te profiteren", aldus Arjan Groet. "Op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 juli organiseren wij een spectaculaire voorraad show waarbij u nog kan profiteren van de oude BPM."


"We gooien er nog een schepje bovenop door tot wel € 3000,- extra inruil te geven voor uw huidige auto en u mag ook nog eens gebruik maken van een lage rente lening van slechts 0,9 procent! Daarnaast hebben we een spectaculaire private lease actie waarbij we tot wel € 30,- korting geven op het maandbedrag, wij de huidige auto voor een hoge prijs inkopen en ook nog eens € 250,- aan brandstof cadeau doen. Hierdoor lease je al prive een 108 vanaf slechts € 169,- per maand!"
"Als laatste hebben wij ook aan de ondernemers gedacht, want die krijgen bij aanschaf van een nieuwe Peugeot bedrijfswagen 25 procent korting op zowel de auto als de fabrieksoptie’s tijdens het showweekend plus financial lease van het hele bedrag tegen 0 procent over 36 maanden!"
Kortom, kom vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 juli naar Peugeot autobedrijf Tineke Groet aan Fok 12 in Schagen, waar de koffie klaar staat.

Artikel geplaatst op vrijdag 20 juli 2018 - 12:59